Анатоліч з дружиною знявся в Америці в романтичній фотосесії (ФОТО)

Анатоліч з дружиною знявся в Америці в романтичній фотосесії (ФОТО)

едучий "Cніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч разом з дружиною Юлією дали  ексклюзивне інтерв'ю журналу "Vivа!".

Поділитися:

Анатоліч з дружиною знявся в Америці в романтичній фотосесії для обкладинки нового номера Viva!

 

Ведучий "Cніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч разом з дружиною Юлією дали  ексклюзивне інтерв'ю журналу "Vivа!" та взяли участь у фотосесії під час літнього відпочинку в Америці, а саме в сонячній Санта-Моніці. Зіркове подружжя розповіло про секрети міцного шлюбу та про те, як вони виховують двох донечок.

Зірка каналу 1+1 вперше за останні два роки зміг провести відпустку з дружиною. Подружжя зізналося, що вже на третій день почали скучати за своїми дівчатами, 4-річною Алісою та 2-річною Лолітою, що подумки вони були в Києві. Наглядати за донечками залишилися  дві бабусі. Дівчата, за їхніми словами, дружні та дуже люблять одна одну.

"Бачили б ви щоденні ранкові прощання: ревуть, обнімаються, Аліса обіцяє, що скоро повернеться, Лоліта обіцяє, що буде чекати. Зате щовечора це зустріч на Ельбі! Радості немає меж!" - діляться молоді батьки.

В Америці зіркова пара, як і належить батькам, відвідувала дитячі магазини та торгові центри, але спробувала і екстремальні розваги, зокрема, провела активний тревелінг по найвідоміших місцях Штатів, відвідала Голлівудську алею слави, побувала в Нью-Йорку, Лас-Вегасі, Маямі та Санта-Моніці.

В інтерв'ю Анатоліч розповідає, що любить спокійний відпочинок на пляжі та плавання в басейні, але обов'язковим атрибутом завжди лишається біг.

"Одне з моїх захоплень - ранкові пробіжки в нових для мене країнах. У Європі бігав у Празі, на Майорці, у Греції, а тепер уже в Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Маямі. І ще мрію пробігти нью-йоркський марафон, це 42 кілометри!" - ділиться Толіч.

До речі, пара відкрила завісу сімейного життя та зізналась, що для спокою їхньої сім'ї єдине, чого не треба робити, -  це працювати разом, бо вони, оскільки обоє працюють у сфері шоу-бізнесу, часто мають різні погляди на робочі моменти.

Чому подружжя не святкувало гучного весілля та за яких обставин кожен з двох піде  на компроміс? Як пара виховує своїх донечок? Про сімейні цінності  та багато іншого – у новому номері журналу Viva!