Анатолій Анатоліч – новий ведучий "Сніданку з 1+1"

Анатолій Анатоліч – новий ведучий "Сніданку з 1+1"

Відтепер разом з Русланом Сенічкіним ранкове шоу 1+1 вестиме Анатолій Анатоліч

Поділитися:

З 25 лютого "Сніданок з 1+1" знову повернувся в ефір. Відтепер у новій студії Руслан Сенічкін, а з 4 березня і новий ведучий Анатолій Анатоліч будуть протягом трьох годин розважати глядачів максимумом корисної та цікавої інформації.

"Сніданок" - це єдине шоу, на яке я погодився б змінити свою ранкову роботу на радіо. І так вийшло: мені запропонували разом з Русланом Сенічкіним бути ведучим "Сніданку"! Для мене справді велика честь бути частиною команди "Сніданку", ми вже знайшли спільну мову з творчою командою, і я вже з нетерпінням чекаю прямих ефірів," - зізнається Анатолій Анатоліч.

Дотепер Анатолій Анатоліч був культовим ведучим ранкового шоу на Хіт FM, а в 2011 році – ведучим прямих ефірів талант-шоу "Голос країни".

"Голос країни" дав мені серйозну школу прямих ефірів на телебаченні. Тому перед прямими ефірами "Сніданку" я не хвилююся, тим паче, я працюватиму для тих самих людей. Аудиторія мого ранкового шоу на Хіті та сама: люди, які дивилися "Сніданок", потім сідали в автомобілі і вже в дорозі, у транспорті, слухали моє шоу на радіо. Тож якщо тепер почастішають випадки запізнень на роботу, бо глядачі не змогли відірватися від телевізора, я таке лише вважатиму за честь," - жартує новоспечений телеведучий Анатолій Анатоліч.

Команда "Сніданку" обіцяє: найтриваліше ранкове розважальне шоу в новому форматі буде більш яскравим, динамічним та інтерактивним. У цьому "сніданківцям" допоможуть надсучасні технології, а саме відеостіна завбільшки 27 кв.м, яка дозволяє творити дива. Такі технології використовують переважно в пунктах керування атомних станцій; на медіаринку такий екран – третій у світі.

Вже в першому ефірі оновлений "Сніданок з 1+1" здивував глядачів новим дизайном, інтер'єром та новою піснею, під яку буде прокидатися вся країна. Її спеціально для програми написав гурт ТІК. Композиція вийшла весела та позитивна – саме така, що надасть ранкового заряду бадьорості.

"Ми давно приятелюємо зі "Сніданком з 1+1", тож вирішили зробити їм до нової студії отакий веселий подарунок, - каже Віктор Бронюк, який разом зі своїм колективом прийшов привітати "сніданківців" з першим ефіром у новому "домі". - Пісенька народилася швидко і тепер щоранку лунатиме на початку програми. Сподіваюсь, українцям буде також приємно прокидатися під неї та починати з нею свій день".

Відтепер в ефірі "Сніданку" будуть завжди музичні живі заставки. "Сніданківці" будуть музично експериментувати, імпровізувати та жартувати в прямому ефірі.

В ефірі "Сніданку" з 25 лютого на прохання глядачів чекає також новий комедійний іспанський мультсеріал "Бернард". Щодня о 7:25 на глядачів чекає трихвилинна історія про пригоди білого ведмедя на ім'я Бернард, який полюбляє подорожі та пригоди, але постійно потрапляє в халепи. А в прямому ефірі будуть розіграші призів, присвячених мультсеріалу.

10 цікавих фактів про "Сніданок з 1+1"

1. Найранковіша програма – "Сніданок з 1+1" найперший стартує у прямому ефірі, о 6.45, будить країну!

2. "Сніданок" - найтриваліше щоденне шоу в Україні в прямому ефірі – аж три години максимально корисної та розважальної інформації.

3. "Сніданок" - найстарша ранкова програма на українському телебаченні. З нами українці прокидаються з 1996 року.

4. Ведучим "Сніданку з 1+1" був навіть... кіт. Він розповідав про погоду віршами.

5. "Сніданок з 1+1" - єдина ранкова програма в Україні, про яку знають Мадонна та Вілл Сміт. Не гарантуємо, що вони дивляться кожен ефір, але про існування програми, а особливо про Віталіка Седюка, пам'ятатимуть ще довго.

6. Знає про "Сніданок" і німецька принцеса. Вона відзначила нашу рубрику "Сніданок шукає друга" і назвала творців Сніданку найкращими медіа-помічниками безпритульних тварин.

7. Команда "Сніданку" першою почала використовувати skype-зв'язок для спілкування з українськими та зарубіжними зірками.

8. У програми унікальний ведучий - він єдиний з-поміж своїх колег брав участь у співочому талант-шоу і навіть пройшов кілька кастингів.

9. Тільки "Сніданок з 1+1" зміг організувати такі вибори, за якими з радістю спостерігала вся країна, – вибори кота та кролика.

10. "Сніданок з 1+1" має найбільшу серед ранкових програм кількість читачів у Фейсбуку - зараз їх близько 30-ти тисяч.