Анатолій Анатоліч та Людмила Барбір стануть ведучими "Пробігу під каштанами"

Анатолій Анатоліч та Людмила Барбір стануть ведучими "Пробігу під каштанами"

7 вересня, зірки "Сніданку з 1+1" зустрінуться зі своїми глядачами в межах історичного спортивно-благодійного заходу "Пробіг під Каштанами" на Михайлівській площі в Києві.

Поділитися:

Уже цієї неділі, 7 вересня, зірки "Сніданку з 1+1" зранку о 9:00 зустрінуться зі своїми глядачами в межах історичного спортивно-благодійного заходу "Пробіг під Каштанами" на Михайлівській площі в Києві.

До речі, Толіч нещодавно став ведучим спеціальної фітнес-рубрики "Руханка з Анантолієм Анатолічем" - це щоденні поради глядачам щодо здорового способу життя.

Уперше Пробіг за свою велику історію відбудеться восени та за новим маршрутом, але, як завжди, кошти, зібрані в рамках проекту, витратять на обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, що допоможе врятувати  життя дітей.

Вперше Пробіг стартував у Києві в 1993 році, зібравши на старті 150 учасників, а через 20 років акцію підтримали понад150 корпоративних команд та понад 14 000 бігунів. Але найголовніше – тільки за останні чотири роки учасники Пробігу надали допомогу дітям з вродженими вадами серця на суму близько 1 000 000 гривень. Організатори Пробігу вірять, що і цього року, незважаючи на те, що Пробіг вперше організований не в сезон квітучих київських каштанів, а восени, охочих вийти на 22-ий старт акції буде не менше, а допомога Центру буде такою ж відчутною, як і раніше. 

"У нас змінилася дата та місце проведення. Вперше "Пробіг під каштанами" відбудеться восени, 7-го вересня, на Михайлівській площі, проте, ми  впевнені, що він матиме ще більший успіх, – говорить Ірина Кузнєцова, ініціатор та організатор проекту, Президент БФ "Пробіг під каштанами". ­­– Майдан яскраво продемонстрував вміння українців згуртуватись та самоорганізуватись заради спільної великої та доброї мети. А значить, наше прагнення подарувати життя, здоров'я та майбутнє маленьким та незахищеним громадянам України знайде гарячу підтримку й розуміння".

"Пробіг під каштанами" – проект з багатою історією  та своїми традиціями. Ось уже 5-й рік поспіль перед початком забігу учасники роблять ранкову розминку, яка по праву вважається однією з наймасовіших в Україні (у 2010 році Пробіг потрапив до Книги рекордів України як проект із "Наймасовішою зарядкою"). Ще одна традиція Пробігу – участь в забігах двох особливих команд. Перша з них – "Команда здійснених мрій" – діти, прооперовані в Центрі, реальний доказ того, що невеликий вклад кожного з нас може змінити світ іншої людини. Сьогодні це здорові діти, і вони готові на подвиги заради інших малюків, що боряться із вродженими вадами серця. Друга – "Команда Мужніх" – команда учасників на візках. Ці люди змогли довести, що щире бажання та стремління бути здоровим і красивим може здолати все. Вони виходять на старт не заради себе, їхня мета (як і всіх учасників Пробігу) – допомогти маленьким пацієнтам Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Спортивний та благодійний старти Пробігу-2014 відбудуться за новим маршрутом: Михайлівська площа – Володимирський проїзд – Софіївська площа – вул. Володимирська – вул. Льва Толстого – площа Льва Толстого – розворот по вул. Велика Васильківська та у зворотному напрямку. Фініш: Михайлівська площа. 7-го вересня рух транспорту цими вулицями буде тимчасово обмежено.

"Перемога починається на старті, – підкреслює Томаш Мурас, генеральний директор ТОВ "Емвей Україна ", і запрошує на Пробіг. – Якщо ви змогли знайти в собі сили взяти участь у забігу, ви вже перемогли, адже ваше рішення вийти на старт вже допомагає врятувати чиєсь життя. Приходьте, беріть участь у  "Пробігу під каштанами" та рятуйте життя дітей!"

Для участі в Пробігу потрібна завчасна реєстрація. З 20 липня до 3 вересня (включно) скористайтеся реєстраційною формою на сайті www.probeg.kiev.ua, щоб заздалегідь оплатити участь та отримати реєстраційний номер. Благодійний (реєстраційний) внесок становить 50 гривень з учасника.

www.probeg.kiev.ua
ОРГАНІЗАТОРИ: Благодійний фонд "Пробіг під каштанами" та Київська міська державна адміністрація.

Новини по темі