Меланія Трамп VS перші леді світу: Андре Тан порівняв стиль видатних жінок

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Андре Тан порівняв образ Меланії Трамп зі стилем найелегантніших перших леді світу.

Поділитися:

Постійний модний експерт програми «Сніданок з 1+1» Андре Тан прокоментував стиль та вміння одягатися Меланіії Трамп.

Після інавгурації Дональда Трампа його дружина Меланія стане першою леді США. Це звання зобов'язує дотримуватися певних протокольних норм та стандартів, зокрема в одязі.

Минуле моделі з 90-х часто відображається в образах МеланіїВід моделі до першої леді США: стиль Меланії Трамп. Блиск, леопардові принти, стрази, яскраві кольори, обтягуючі сукні та глибокі декольте – неприпустимі в гардеробі дружини Президента. Майбутній першій леді доведеться відмовитися від сміливих образів та довіритися порадам провідних американських стилістів.

Дизайнер Андре Тан проаналізував стиль найвідоміших дружин Президентів і підкреслив, що саме на них варто рівнятися Меланії Трамп.

Меланія Трамп про свій стиль: «До Білого дому нарешті повернеться Джекі Кеннеді».

Мішель Обама

Андре ТанАндре Тан відзначив лаконічний та елегантний стиль Мішель Обами, яка допомогла зробити ім'я не одному американському дизайнеру. Проте дуже часто європейські протокольні служби критикували дружину діючого Президента США за відсутність рукавичок на вечірніх заходах та оголені плечі. Така поведінка скоріше пов'язана із деяким спрощенням протокольних норм в американській культурі. 

Мішель Обама могла прийти на прийом у сукні із супермаркету за 7$, таким чином будучи ближче до народу.

Карла Бруні

Карла Бруні – співачка, модель та дружина екс-Президента Франція Ніколя Саркозі.

За нею й досі закріплене звання найспокусливішої першої леді світу. Карла прикрашала не одну обкладинку глянцевих журналів. Коли Ніколя Саркозі зайняв пост Президента, зміни у стилі Карли стали очевидними. Недарма вона була і лишається іконою стилю серед перших осіб світу.

Грейс Келлі

Грейс Келлі ─ американська кінозірка та дружина князя Монако Реньє ІІІ. На її рахунку 10 успішних фільмів та Оскар. Вона – яскравий приклад того, як можна бути відомою актрисою, гарною матір'ю та достойною дружиною голови держави. На її стиль рівняються і донині. 

Жаклін Кеннеді

Жаклін Кеннеді – приклад довершеного смаку та стилю в США. Вона очолює список найелегантніших жінок американських Президентів. Незважаючи на численні зради свого чоловіка, вона завжди трималася гідно та стримано, жодним рухом не показуючи внутрішніх переживань.

Саме зі стилем Жаклін, порівнює своє вміння вдягатися Меланія Трамп.

Нагадаємо, що 9 листопада Дональд Трамп переміг Хіларі Клінтон у виборчих перегонах. Окрім президентського крісла, республіканці також отримали більшість у Сенаті та Палаті представників.

Читайте також: Як мати 5 речей і завжди бути стильною

Новини по темі