Репортер "1+1" Андрій Цаплієнко став володарем премії "Фаворит телепреси – 2014"

Репортер "1+1" Андрій Цаплієнко став володарем премії "Фаворит телепреси – 2014"

Нагороду за переможця отримала знімальна група "ТСН. Тижня".

Поділитися:

Воєнний кореспондент "1+1", сценарист, телеведучий Андрій Цаплієнко став володарем премії "Фаворит телепреси" за 2014 рік, пише telekritika.ua

На думку 13 із 20 експертів премії, наш репортер справді продемонстрував творчий пошук у розвитку виробництва суспільно відповідального телепродукту в Україні, а також громадянську позицію і вірність журналістським стандартам під час Революції Гідності, військового конфлікту на сході та інформаційної війни з Росією.

Зараз Цаплієнко перебуває у черговому відрядженні, тому нагороду за нього отримала знімальна група "ТСН. Тижня".

"Ми дуже раді, що Андрій з нами. Це особливий погляд на події там. І те, що відрізняє сюжети Андрія, - це віра в людину", - розповіла продюсер програми Марія Адаманська.

Приз переможцю вручав експерт премії,  редактор відділу "Медіа" газети "День" Вадим Лубчак. Він процитував слова Цаплієнка із інтерв'ю його виданню: "Сьогодні в зоні АТО - найкращі люди України, патріоти, які вірять в те, що життя довкола можна змінити на краще. І доводять це своїм професіоналізмом". На думку Вадима, ці слова дуже влучно характеризують Цаплієнка, який упродовж року правдиво й інформаційно-насичено розповідав глядачам про те, що відбувалося на Майдані, а пізніше – у зоні АТО.

"Саме за виявлений професіоналізм упродовж року та громадянську позицію "День" як експерт "Фаворита телепреси" і номінував Андрія Цаплієнка. І нам приємно, що інші колеги підтримали цей вибір", - наголосив Лубчак.

Нагадаємо, до команди "1+1" Андрій Цаплієнко долучився у серпні цього року.