Андрій Данилко в програмі Tkachenko.ua: "Я дуже закомплексована людина"

Андрій Данилко в програмі Tkachenko.ua: "Я дуже закомплексована людина"

У понеділок, 18 липня, гостем програми Tkachenko.ua буде Андрій Данилко.

Поділитися:

У понеділок, 18 липня, гостем програми Tkachenko.ua буде Андрій Данилко.

У понеділок, 18 липня, гостем програми Tkachenko.ua буде Андрій Данилко. Артист, якого весь російськомовний світ знає в образі співаючої провідниці Вєрки Сердючки, рідко дає інтерв'ю сам від себе, не "в образі". Виявилося, сам Андрій вважає себе дуже закомплексованим і соромиться спілкуватись з новими людьми.

Вєрка Сердючка - один з найуспішніших естрадних проектів, які народилися в Україні і підкорили весь світ. У цьому році Верке виповнюється 20. Андрій Данилко переконаний, що успіх улюбленої провідниці країни - абсолютна випадковість. "Якби в 90-му році мені сказали, що я буду співати, що поїду на Євробачення - сказав би, що божевільний".

Андрій Данилко дуже емоційно згадує про скандал, який розгорівся навколо слів "лаша-тумбай" в його пісні, виконаної на Євробаченні. За його словами, ця історія тягнеться за ним до сих пір - вже п'ятий рік. "Я перший раз почув це "Раша гудбай " саме там, на Євробаченні - коли писав пісню, навіть у думках такого не було. Скандал цей вигідний був Першому каналу, вони хотіли друге місце для групи "Серебро", а моя участь взагалі було під великим питанням. Моя версія така".

Андрій Данилко також розповів Олександру Ткаченко про те, що сумує за Радянським Союзом, про те як ніс як ніс у поліетиленовому пакеті три мільйони доларів, про свої депресії і мрії.

Відверта розмова у Андрієм Данилко в програмі Tkachenko.ua на каналі 1+1 18 липня в 23.05