Ані Лорак зняла соціальне відео про дітей-сиріт

Ані Лорак зняла соціальне відео про дітей-сиріт

Мета проекту - привернути увагу суспільства до серйозної проблеми

Поділитися:

Сьогодні в студії "Сніданку з "1+1" кліпмейкер Катя Царик презентувала новий соціальний проект із Ані Лорак у головній ролі. Відома режисерка зняла відео на пісню "Снится сон", яку, власне й виконала чарівна наставниця "Голосу країни". Слова до цієї композиції написав Ігор Ніколаєв, а музику – Ігор Крутой. Ця зіркова компанія поставила собі за мету – привернути увагу суспільства до проблем сирітства.

"У своїй роботі ми не показували страшних історій. Ми хотіли звернути увагу на проблему через позитив. Прагнули показати, як дитина з чистого аркушу вчиться жити у сім'ї, розуміє, що таке сніданок, що таке дружба й любов", - розповіла Катя Царик.

"Снится сон: мама за руку возьмет. И с собой навсегда отсюда уведет", - співає Ані Лорак, яка, як ніхто, розуміє важливість сім'ї для дитини, адже сама зростала в інтернаті.

Тема соціального проекту не лишила байдужою не тільки Кароліну, а й Ігоря Ніколаєва та Ігоря Крутого. За словами Каті Царик, усі вони погодилися працювати без гонорарів.

"Усі вони жертвують на доброчинність, проте  не говорять про це. Я знаю точно, що Ані Лорак часто їздить до дитбудинків, - зізналася Царик.

Відомий кліпмейкер сподівається, що їхня соціальна робота надихне батьків, які наважуються усиновити дітей, іти до кінця. Незважаючи на те, що у цій справі сім'ям доведеться зіткнутися з численними організаційними і юридичними проблемами, зокрема корупцією.

"Це дуже сміливий вчинок і відповідальність! Я хочу, щоби батьки таки йшли й "висмикували" дітей із сирітських будинків. Хочеться їх підтримати", - сказала Царик.