Анна Ходоровська подала заявку на участь у "Євробаченні - 2014"!

Анна Ходоровська подала заявку на участь у "Євробаченні - 2014"!

Співачка Анна Ходоровська, переможниця "Голосу країни", офіційно подала заявку на участь у Євробаченні.

Поділитися:

Співачка Анна Ходоровська, переможниця  вокального шоу "Голос Країни 3" на 1+1, офіційно подала заявку на участь у Євробаченні-2014, що відбудеться у Данії.

Імена півфіналістів, які пройдуть до двадцятки кращих, стануть відомі вже в цю суботу, 7 грудня. А 21 грудня відбудеться фінал національного відбору, де буде вирішено, хто поїде до Данії представляти Україну на пісенному конкурсі.

Боротися за перемогу Анна буде з піснею композитора Руслана Квінти про кохання. Руслан відомий своєю співпрацею Софією Ротару, Ані Лорак, Мікою Ньютон, Наталею Могилевською та іншими зірками.

Цією композицією Анна Ходоровська хоче звернути увагу на те, що любов врятує світ:

"Моя пісня - заклик. Нагадування про те, що любов - понад усе. Зберігайте це прекрасне почуття. Пам'ятайте, що воно має неймовірну силу".

"Участь у Євробаченні - логічний крок після перемоги в такому масштабному вокальному конкурсі як "Голос країни". Подавши заявку, я стала трохи ближче до підкорення свого музичного Олімпу. Дуже рада, що із створенням пісні мені допоміг Руслан. Адже саме він написав хіт, з яким Міка Ньютон успішно виступила на Євробаченні-2011", - коментує Ходоровська.

Нагадаємо, 27 листопада Анна побувала на репетиції дитячого Євробачення у Палаці "Україна" і заспівала на сцені Євроклубу. Для юних конкурсантів Ходоровська виконала всесвітній хіт "Пам'яті Карузо", а також особисто познайомилася з Софією Тарасовою - учасницею від України, яка зайняла призове друге місце на конкурсі.