Анна Ходоровська познайомилася з українською учасницею "Дитяче Євробачення 2013"

Анна Ходоровська познайомилася з українською учасницею "Дитяче Євробачення 2013"

27 листопада, співачка Анна Ходорjвська, переможниця талант - шоу "Голос Країни-3" на 1+1, побувала на репетиції "Дитячого Євробачення 2013" у Палаці "Україна"

Поділитися:

27 листопада, співачка Анна Ходоровська, переможниця талант - шоу "Голос Країни-3" на 1+1, побувала на репетиції "Дитячого Євробачення 2013" у Палаці "Україна" і заспівала на сцені Євроклубу.

Євроклуб - територія для знайомства, відпочинку та розваг учасників Євробачення з 12 країн світу: Швеція, Грузія, Нідерланди, Росія, Мальта, Вірменія та інші.

Виступ Анни став фінальним акордом "Вечора неймовірних можливостей" - під таким гаслом пройшла зустріч учасників музичного Евросвята. На одну сцену з Анною також виходили фокусники, ілюзіоністи, акробати та циркачі. Анна заспівала всесвітньо відомий хіт "Пам'яті Карузо". До початку Євроклубу Ганні вдалося побувати на самій репетиції фіналу Дитячого Євробачення, який відбудеться в суботу 30 листопада. Анна там відразу познайомилася з 12 - річною киянкою Софією Тарасової - юною співачкою, яка представить Україну на цьому конкурсі. До речі, Софія була учасницею вокального талант-шоу "Голос. Діти" в команді Тіни Кароль на 1+1, і дівчатам було про що поговорити.

Софія розповіла Анні про свої плани на перемогу. "Право представляти Україну на Євробаченні мені дісталося непросто. І це велика честь. Мрію про перемогу, хоча б потрапити до трійки кращих у фіналі. Я вийду на сцену з композицією "We are one". Для мене цю пісню підготував чудовий композитор Михайло Некрасов, який працював з Русланою, Тіною Кароль та Златою Огневич, - успішними учасницями дорослого Євробачення".

"Виступати на події такого рівня - велика честь для мене. Мені дуже сподобалася Софія - вона неймовірно талановита дитина з сильним голосом і велика розумниця в свої 12 років. Я обов'язково прийду підтримати її 30 листопада - я впевнена, що вона гідно представить музичну Україну Європі. Рада, що змогла побачити генеральну репетицію фіналу конкурсу - приємно усвідомлювати свою співпричетність до цієї грандіозної події", - ділиться Анна Ходоровська.

Виступ на сцені "Євроклубу" для всіх делегацій і журналістів з 12 країн, які прибули до Києва для фіналу "Дитячого Євробачення-2013" - це, можна сказати, початок європейського музичного шляху Анни. Адже найближчим часом співачка збирається подавати заявку на участь у відбірковому турі пісенного конкурсу "Євробачення - 2014", який буде в Данії. В даний час продовжується робота над новим хітом Анни для участі у відбірковому турі. Співачка співпрацює з відомим композитором Русланом Квінтою, який створив музику для Софії Ротару, Ані Лорак, Міки Ньютон, Наталії Могилевської та інших виконавців.