Арам Мнацаканов розказав, як насправді писав книгу

Арам Мнацаканов розказав, як насправді писав книгу

На збір матеріалів для книги "Рецепты Арама Мнацаканова. Самые вкусные маршруты Европы" пекельному шефу знадобилося близько 8 років.

Поділитися:

На збір матеріалів для книги "Рецепты Арама Мнацаканова. Самые вкусные маршруты Европы" пекельному шефу знадобилося близько 8 років. Нагадаємо, у новій книзі три розділи - про Іспанію, Італію та Францію. Ведучий шоу "Пекельна кухня" розповідає, яку їжу там готують, що і де варто скуштувати, та ділиться рецептами найсмачніших страв.

"Ви не думайте, що я сів і написав. Це я написав за останні 7-8 років", - говорить Мнацаканов.

Матеріали для книги накопичилися під час численних подорожей. Аби розібрати усі картки та візитівки, пекельному шефу навіть знадобилася допомога.

ій помічник допомагав мені це все збирати, передруковувати в одне єдине ціле. Потрібно було зібрати усі матеріали, котрі накопичилися з усіх поджорожей. Усі візитівки, картки, листівки! Потрібно було дістати зі своїх коробок...", - розповідає про підготовчий етап Мнацаканов.

А на запитання, чи він особисто писав свою книгу, шеф сміється:

"А хто ж іще?! Там дуже особисто написано, від мене як від людини".

Нагадаємо, нещодавно в Києві відбулася презентація нової книги пекельного шефа "Рецепты Арама Мнацаканова. Самые вкусные маршруты Европы". Арам Михайлович відповідав на питання прихильників, роздавав автографи і фотографувався з усіма бажаючими. Фото з презентації дивіться тут.