Арам, Жером і Володимир – пекельна трійця готова вражати

Арам, Жером і Володимир – пекельна трійця готова вражати

До зйомок готується третій сезон найпекельнішого кулірнарного шоу "Пекельна кухня" на каналі "1+1". Монтажери встановлюють декорації, а головний ведучий проекту Арам Мнацаканов, трохи відпочивши від зйомок програми "На но

Поділитися:

До зйомок готується третій сезон найпекельнішого кулірнарного шоу "Пекельна кухня" на каналі "1+1". Монтажери встановлюють декорації, а головний ведучий проекту Арам Мнацаканов, трохи відпочивши від зйомок програми "На ножах" вже ретельно та уважно обирає наступних учасників.

Арам МНАЦАКАНОВ: шукає професіоналів, пише книгу та готує олів'є

"Працюю не покладаючи рук. До 3 сезону "Пекельної кухні" я готовий на 150%."

Щодо учасників, то пекельний шеф обіцяє витратити на відбір набагато більше часу. Головна мета – знайти цікавих людей і хороших кухарів. Основну увагу команда "Пекельної кухні" зосередить на професійних кухарях. Проте і любителі мають шанс стати учасниками третього сезону.

"Ми дамо шанс! Якщо будуть яскраві любителі, які дуже добре готують і розуміють процеси професійної кухні, то ми їх можемо взяти. Але основний кастинг, звичайно, повинен бути професійний".

Арам Мнацаканов чекає на "Пекельній кухні" людей, які люблять готувати і не можуть без цього жити. Людей, які хочуть отримати неймовірний новий досвід у своєму житті.

"Обіцяти можу одне - це змінить їхнє життя. У всіх учасників, які були на шоу "Пекельна кухня" перших двох сезонів, у них у всіх змінилося життя! У 90% цих людей кардинально змінилося життя!"

Пекельний шеф підтримує стосунки з випускниками "Пекельної кухні". Наприклад, Гію Хучуа він навіть запросив бути су-шефом.

"Гія працює зі мною, в моїй команді, на новому російському проекті і буде працювати на новому проекті українському. Він буде одним з су-шефів. На новому проекті у нас буде три су-шефа, а не два".

Поділився Арам Мнацаканов своїми некулінарними планами. Виявляється, скоро з'явиться його друга книжка. Нагадаємо, перша називається "Il Grappolo. История, рецепты, путешествия" і розповідає про Італію, де краще поїсти, зупинитися та як дістатися.

"В другій книжці буде Прованс, Іспанія та Італія. Три подорожі і рецепти"

Після випуску другої книжки, у майбутньому Арам Михайлович сподівається відвідати Грузію, аби розкрити своїм прихильникам її найсмачніші куточки.

Жером ЛОР'Є обіцяє учасникам "Пекельної кухні" ще складніші завдання

Жером Лор'є – друг та колега Арама Мнацаканова, незмінного шефа шоу "Пекельна кухня" і в бізнесі, і в шоу. В житті Жером з Арамом між зйомками у проектах подорожують країнами, Жером запам'ятовує найкращі рецепти, аби потім відтворити їх в ресторанах шефа. На "Пекельній кухні" він - су-шеф. Тобто дає інструкції учасникам, розповідає як і що треба готувати, аби не розізлити шефа, ділиться з ними майже усіма своїми секретами, та недивно, що товаришує потім з багатьма з них. Пан Лор'є буде кулінарно наставляти і нових учасників у третьому сезоні найпалкішого шоу.

Згадуючи перші два сезони каже, що учасники стають все кращими та професійнішими кожного сезону:

"Я гадаю, ми будемо ставити їм більш складні завдання з приготування того чи іншого блюда. Критерії підвищаться до їхніх кулінарних навиків ще більше!"

Жером знавець европейської кухні, українську він не готує, але за деякий час свого проживання в Україні підчас зйомок двох сезонів "Пекельної кухні" вже встиг знайти свої улюблені страви серед української кухні:

"Безперечно, це сало! Я дуже його люблю! Та, звичайно, сирники від Вови (Володимир Ярославський – су-шеф "ПК")! Щодо борщу, то мені більше подобається український борщ, ніж російський, але в цілому я не дуже люблю буряк".

Різниця між російським та українським борщем для Жерома у тому, що українці кладуть до борщу більше м'яса, а росіяни – більше овощів, тож його м'ясна душа тягнеться до України більше у цьому випадку.

Володимир ЯРОСЛАВСЬКИЙ анонсує ресторан з улюбленими стравами Арама Мнацаканова

Допомагати Араму та Жерому у шоу обрати кращих та навчити їх готувати краще, другий сезон поспіль буде талантовитий шеф-повар Володимир Ярославський (су-шеф шоу).

Володимир ще нещодавно був шеф-поваром 5-ти зіркового готелю у центрі Києва, але тепер Володимир 100% свого часу присвячує роботі з Арамом Мнацакановим і навіть обіцяє сюрприз – відкриття ресторану, де можна скуштувати улюблені страви пекельного шефа.

"Так, ми працюємо в компанії, яка називається "Компанія Арама Михайловича". Поки що скуштувати нашу кухню можна тільки в Росії. Але, можливо, незабаром ми відкриємо в Україні свій перший ресторан. І улюблені страви Арама Михайловича там будуть, обов'язково!"

Володимир підтримує стосунки з багатьма учасниками "Пекельної кухні". Наприклад, з Анелею Редельбах, Олександром Непопом, Олександром Янковським.

"З Дашею Гросицькою спілкуємося. Вона вже стала смачно готувати, ми з Жеромом відзначаємо це. Ні, вона і раніше вміла готувати. Але для мене є таке поняття, коли людина молода і ось тільки росте, то робить вибухові страви, в яких дуже-дуже багато смаку, занадто. А ми любимо більш прості, зрозумілі страви".