Асмік Широян розповіла про успіх у Польщі й найкориснішу пораду Ані Лорак

Асмік Широян розповіла про успіх у Польщі й найкориснішу пораду Ані Лорак

Учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" розповіла, як змінилося її життя завдяки участі в співочому шоу

Поділитися:

Після виступу на польському "Греммі" учасниця "Голосу країни" Асмік Широян завітала на "1+1", аби влаштувати відеозустріч із прихильниками. Під час неї потужна вокалістка з команди Ані Лорак розповіла, як змінилося її життя завдяки участі в співочому шоу. Нагадаємо, що відео виступу цієї виконавиці на "відборі наосліп" менш ніж за тиждень переглянуло два мільйони інтернет-користувачів. Асмік навіть не мріяла, що пісня "Dziwny jest ten świat" у її виконанні матиме такий грандіозний успіх у Польщі.

"За 5 днів після опублікування на польському каналі YouTube відео набрало два мільйони переглядів. Я про це дізналася від друзів. Вони подзвонили мені й кричали в слухавку: "Ти бачиш?!" Я була шокована! І спочатку навіть не могла в це повірити! Я вражена!" - зізналася Асмік й згадала, чому постала на відборі саме з польською піснею.

"Ця композиція дуже сподобалася моєму педагогові по вокалу. Він сказав, що вона одразу б'є по мізках своєю енергетикою. Щоб передати всі емоції, я її проживала, мабуть, кілька місяців. Ця пісня у Польщі – легенда. Вона про мир у всьому світі, про добро", - пояснила Асмік.

Окрім того, Широян подякувала "Голосу країни" за потужний старт і розповіла, що в захваті від співпраці з Ані Лорак.

"У нас дуже теплі стосунки, вона неймовірно світла й проста", - поділилася враженнями учасниця й озвучила найкориснішу пораду, яку всім підопічним дала її наставниця.

"Вона сказала: "Уявіть, що ви стоїте на сцені. І ви – це велике сонце, яке посилає тепле проміння енергетики до зали. Глядачі його отримують і повертають назад. Це означає, що виступ вдався"", - розповіла Асмік і зізналася, що тепер завжди користується цим методом.

Яку пісню Широян виконає під час "Нокаутів" і чи буде вона до душі її наставниці, дізнаємося уже зовсім скоро в "Голосі країни. Перезавантаження" на "1+1".