Бадоєв відмовився від гонорару за кліп для учасника "Голосу країни" Alekseeva (ФОТО)

Бадоєв відмовився від гонорару за кліп для учасника "Голосу країни" Alekseeva (ФОТО)

У перший же день релізу популярний  режисер привітав авторів музики і слів

Поділитися:

28 жовтня відбулися зйомки кліпу молодого виконавця - Alekseeva на пісню "П'яное солнце".

Режисером відео став Алан Бадоєв. У перший же день релізу популярний  режисер привітав авторів музики і слів - Руслана Квінту і Віталія Куровського з прекрасною роботою і сам запропонував зняти відео. У композиції "П'яное солнце" Алан відчув особливий стан і неймовірну життєву атмосферу. І  одразу попередив: він і його команда працюватимуть без гонорарів та пояснив: зараз вкрай важливо, щоб в української музики з'явилося нове дихання, щоб на арену виходили молоді сучасні артисти майбутнього покоління і всі, у кого є така можливість, повинні цьому сприяти.

Спочатку ідея кліпу будувалася на музичній оповіді про різні долі людей, для яких "п'яне сонце", яке пішло і "більше не повернеться", -  безвихідь в їхньому житті. І в той час, коли було запущено виробництво декорацій, костюмів, здійснено кастинг акторів і проведено останню нараду з підготовки до зйомок, що тривала до 4:00 ранку, Бадоєву спала на думку абсолютно інша ідея. "Коли Алан зателефонував мені в 6:00 ранку і сказав, що задум змінюється і ми будемо знімати зовсім іншу історію, я не повірив своїм вухам і подумав, що я ще сплю, адже до зйомок залишалося два дні, - розповідає Alekseev. Потім, я зрозумів, що вже не сплю і уважно слухав Алана. Цього разу ідея про двох людей - про завершення їхніх близьких стосунків, про болісні почуття, пов'язані з цим. Це дуже близько до того, що я зараз переживаю. Щоб не розкривати всіх таємниць - буду радий розповісти про це докладно у своєму маленькому кіно під назвою "П'яное солнце" ...

Зйомки відбувалися в умовах екстремального холоду, спочатку біля відкритого водоймища, потім у павільйоні та кількох інших локаціях. Алексєєву не звикати до суворих умов знімального процесу, адже в першому своєму кліпі на пісню "Все успеть" він пережив п'ятигодинний грим, де з нього робили старого, а на зйомках кліпу на пісню "А я пливу" - майже всю зміну він працював під холодним дощем.

А цього разу режисер примусив артиста зануритися в Київське море і це при температурі повітря +5. Так само в кліпі присутні і постільні сцени, оскільки, за сценарієм герой кліпу, перед тим, як щось втратити, спочатку повинен пізнати всю палітру стосунків із коханою дівчиною.

Прем'єра кліпу на пісню "П'яне сонце" планується на другу половину листопада. Тим часом, новий сингл співака поступово повторює успіх "А я пливу". За дуже короткий період часу пісня досягла верхніх позицій хіт-парадів і вже не тільки України.