"Багаті теж плачуть" Революційне реаліті-шоу на 1+1

"Багаті теж плачуть" Революційне реаліті-шоу на 1+1

У новому телесезоні на каналі 1+1 вийде революційне реаліті-шоу, аналогів якому на українському телебаченні  досі не було – "Багаті теж плачуть".

Поділитися:

У новому телесезоні на каналі 1+1 вийде революційне реаліті-шоу, аналогів якому на українському телебаченні  досі не було – "Багаті теж плачуть". Уперше телеглядачі зможуть спостерігати за реальним життям родин мільйонерів. Чотири заможні жінки зважилися відкрити своє особисте та побутове життя, яке ззовні так схоже на казку. Але чи насправді гроші гарантують щастя?

Першими за життєпис багатих і знаменитих у форматі "реаліті-шоу" взялася компанія Final Cut Media, яка вже 7 років виробляє популярний телепроект "Світське життя з Катериною Осадчою", та 3 роки створює впливовий сайт світської хроніки JetSetter.ua.

Головні героїні шоу "Багаті теж плачуть" були відібрані після тривалих кастингів, адже ці дами мали бути не тільки заможними і впливовими, а й мати рiшучу вдачу та чималий життєвий досвід. У кожної з чотирьох учасниць шоу - своя доля, досягнення та відкриття, перемоги і поразки.

Героїнями реаліті-шоу "Багаті теж плачуть" стали:
- Камалія – співачка, акторка, дружина пакістанського мільйонера Моххамада Захура
- Ольга Громова – дизайнерка, дружина британського аристократа
- Наталія Ветвицька – домогосподарка, рантьє, кума Юлії Тимошенко, екс-дружина народного депутата Дмитра Ветвицького  
- Юлія Вороніна – дружина відомого футболіста Андрія Вороніна

Майже рік головні героїні шоу жили під прицілом телекамер. Знімальна група реаліті-шоу рушала  за ними скрізь: на побачення, в спальні, гардеробні кімнати, на світські заходи, зустрічі з близькими людьми, подорожi у рідні міста і улюблені місця відпочинку.

Разом з героїнями та їхніми родинами глядачі побувають на розкішних курортах Дубаю та Монте-Карло, зроблять шопінг в найдорожчих бутиках світу, здійснять польоти на приватному літаку та гелікоптері, покатаються на яхті та гондолі, дізнаються, скільки бензину треба для заправки Бентлі, як керувати домашнім шеф-кухарем та як примусити садівника вчасно нагріти басейн у дворі власного замку.

Чому радіють і про що плачуть яскраві представниці еліти в своїх VIP-зонах? Хто змушує їхні серця прискорено битися, і на які жертви вони здатні заради кохання?

Дивіться з 3 вересня на каналі 1+1 у новому шоу "Багаті теж плачуть" щопонеділка о 20:15. Реальне життя вражає більше!