Бандерас, Панкратова, Ковальова та Киричук залишили "Голос країни. Нова історія"

Бандерас, Панкратова, Ковальова та Киричук залишили "Голос країни. Нова історія"

Вчора, 18 березня, на телеканалі 1+1 відбувся перший прямий ефір грандіозного вокального шоу "Голос країни. Нова історія".

Поділитися:

Вчора, 18 березня, на телеканалі 1+1 відбувся перший прямий ефір грандіозного вокального шоу "Голос країни. Нова історія". На сцені виступили вокалісти команд Валерії та Олега Скрипки. До зіркових тренерів вперше приєдналися глядачі і своїми голосами підтримували улюблених вокалістів.

Цього разу, на відміну від першого сезону, вже з першого ефіру пішли 4 вокалісти. Креативний продюсер проекту Ірина Іонова пояснила зміни у правилах третього етапу так:

"Ми змінили кількість ефірів і систему голосування так само, як це зробили автори формату "The Voice". На етапі, коли глядач ще не дуже добре вивчив учасників команд, із шоу йде одразу по два учасники, і залишаються лише ті, кого дійсно запам'ятав глядач. І у наступний етап ідуть уже найяскравіші виконавці. Надалі система виходу учасників не зміниться, все буде, як в минулому сезоні". Отже, у цьому ефірі глядачі своїм голосуванням надавали імунітет двом учасникам кожної команди, а тренер залишав у шоу ще двох. По четверо вокалістів пройшли у наступний ефір, а двоє – залишили "Голос країни".

Перший прямий ефір відкрили Олег Скрипка та Валерія – у супроводі струнного квартету та роялю вони виконали баладу ВВ "Любов". Валерія чудово виконувала пісню українською.

Надалі у ефірі прозвучали пісні Френка Сінатри, Гайтани, Емі Вайнхауз, та багато інших. Одним із найяскравіших, за словами зіркових тренерів, був виступ Назара Савко, який співав добре відому пісню із мультфільму "Бременські музиканти", яку сам переклав на українську мову. Також у захваті тренери були від виступу Іларії – вона заспівала народну весільну пісню, і усі коучі називали її виконання чарівним.

Після того, як ведучий Андрій Доманський закрив лінії голосування на сцену вийшли солісти Маріїнського театру Денис Федоренко та Василь Герелло. Вони заспівали разом з Валерією та Ангеліною Моняк.

Першою для оголошення результатів на сцену "Голосу країни" вийшли учасники команди Валерії. Найбільшу кількість глядацьких голосів у її команді отримали Ангеліна Моняк та Наталя Пічкур. Валерія вирішила, що участь у шоу мають продовжити Нілуфар Рассулмухамедова та Денис Федоренко. Людина-оркестр Володимир Бандерас та офіцер Ольга Панкратова залишили проект.

Наступними на вердикт чекали вокалісти команди Олега Скрипки. Найбільшу глядацьку підтримку у його команді отримали Ілларія та Назар Савко. Математик Ігор Петров та циганський барон Василь Жадан отримали від зіркового тренера право продовжувати участь у шоу. Проект залишили співаючий стоматолог Олеся Киричук та студентка музичної академії Гнєсіних Христина Ковальва.

У наступному ефірі наживо змагатимуться команди Олександра Пономарьова та Діани Арбєніної. Їх команди також залишать по двоє учасників.

Нагадаємо, на етапах прямих ефірів глядачі мають можливість підтримати своїх улюблених вокалістів. Телефонні лінії для голосування відкриваються на початку ефіру, тому відразу можна надсилати смс-повідомлення за своїх фаворитів.

Після підрахунку в кожній команді залишаться два вокалісти, які наберуть найбільшу кількість голосів, ще двом це право надасть їх зірковий тренер, а двоє припинять боротьбу за головний приз шоу "Голос країни. Нова історія".