"Битва Хорів": Білик вирішила, що їй заздрять, а команда Гордієнко вибула

"Битва Хорів": Білик вирішила, що їй заздрять, а команда Гордієнко вибула

Вокальне шоу "Битва хорів" покинув хор Наталії Гордієнко.

Поділитися:

Наймасштабніше вокальне шоу "Битва хорів" покинула команда Наталії Гордіїнко - хор, що представляв місто Харків. Це сталося сьогодні, у 4 випуску проекту.

Також під загрозою вильоту опинився хор Ірини Білик з Севастополя. Але глядачі врятували його, проголосувавши за те, щоб саме він продовжив участь у "Битві хорів".

Перше місце у турнірній таблиці знову посів львівський хор під керівництвом Руслани.

Цього разу хори змагалися у виконанні пісень з кінофільмів. Більшість із зіркових тренерів зробили ставку на світові хіти. Наприклад, Олег Скрипка обрав пісню, яка зробила знаменитою стрічку "Мільйонер з нетрів" - хіт Jai Ho. Ось і настав зірковий час для найдивнішого учасника хору - загадкового Містера Раджа. Скрипка зробив його солістом - і отримав супершоу на сцені.

Зате італієць Алессандро Сафіна зі своїм жіночим хором перекинувся на українську тему. Він обрав пісню з мюзиклу "Сорочинський ярмарок".

А Гарік Кричевський заслужив звання найбільшого винахідника. Схоже, він вчасно згадав, що пісня "Обійми" групи "Океан Ельзи" є саундтреком з фільму "З новим роком, мами", і таким чином дуже вдало вписався в тему випуску.

І єдиною, хто залишав сцену "Битви хорів" з важким серцем, виявилася Ірина Білик. У неї стався конфлікт з суддею проекту Михайлом Турецьким. Вона образилася на те, що Турецький поставив не дуже високу оцінку - і навіть запідозрила його у заздрості.

Оцінки суддів у 4 випуску:

хор Руслани, м. Львів (All for Love) - 30 балів

хор Злати Огневич, м. Донецьк (Firework) - 28 балів

хор Алессандро Сафіни ("Не купишь любовь") - 28 балів

хор Олега Скрипки (Jai Ho) - 28 балів

хор Гаріка Кричевського ("Обійми") - 28 балів

хор Наталії Гордієнко, м. Харків ("Ветер перемен") - 26 балів

хор Ірини Білик, м. Севастополь ("17 лет") - 26 балів