"Битва хорів": кияни встановили рекорд кастингу

"Битва хорів": кияни встановили рекорд кастингу

Кастинг "Битви хорів" у Києві всього за першу годину став рекордним.

Поділитися:

Сьогодні 3 липня вокальне шоу "Битва хорів" проводить кастинг у Києві. Вже у перші години встановлено рекорд - кастинг у Києві став наймасовішим серед усіх міст України, де вже побувала "Битва хорів".

Відбір учасників у Києві розпочався близько 10:00 ранку і, за прогнозами, триватиме до пізнього вечора.

"Я вже навіть візуально бачу, що на київський кастинг прийшло приблизно вдвічі більше людей, ніж у Харкові, - говорить Олена Чукіна, музичний продюсер "Битви хорів". - За перші півгодини я прослухала 5 колективів".

Прослуховування відбувається у кілька етапів.

"Гладач вимагає харизматичних персонажів. Ми шукаємо цікавих особистостей, до яких і по життю тягнуться інші люди, з якими цікаво спілкуватися, на яких звертають увагу і хочуть бути схожими на них. - говорить музичний продюсер. - Ми обираємо таких учасників - це зрозуміло. Але! Наш основний критерій - вокал. Співає учасник джаз чи фольклор, не має значення. Головне, аби у тебе був голос".

Після Києва кастинги "Битви хорів" відбудуться у Вінниці (7 липня) та у Львові (9 липня). У відборі можуть брати участь як великі колективи, так і окремі вокалісти.

Нагадаємо, вокальне шоу "Битва хорів" стартує на 1+1 восени. Подробиці майбутнього проекту розказав під час онлайн-конференції ведучий Юрій Горбунов.