"Битва хорів": жіночий хор Алессандро Сафіни вибув з боротьби

"Битва хорів": жіночий хор Алессандро Сафіни вибув з боротьби

У півфінал вийшли чотири команди - під керівництвом Ірини Білик, Гаріка Кричевського, Злати Огневич та Руслани.

Поділитися:

У 7 випуску шоу "Битва хорів" проект покинув дніпропетровський хор під керівництвом Алессандро Сафіни. При цьому одразу дві команди отримали найвищів оцінки від суддів - хор Гаріка Кричевського та хор Ірини Білик.

Темою цього етапу були пісні про мир.

Найважче вибір дався Руслані. Саме через пісню вона серйозно посварилася зі своїм чоловіком Олександром Ксенофонтовим. Сварка відбулася на репетиції львівського хору. Руслана обрала для виступу пісню і команда почала її розучувати. Аж тут, за кілька днів до виступу, на репетицію зазирнув Олександр. Те, що він почув, його вкрай засмутило - виникла суперечка, в результаті якої він змусив Руслану змінити пісню.

"Ми вкрай рідко сперечаємося з побутових питань, але коли мова заходить про до-мажор або фа-мінор - дома скандал. Музика для нас - це все! Доходить майже до розлучення", - зізналася Руслана.

Тим часом Ірина Білик готувала жорстке випробування для свого чоловічого хору. Вона домовилася зі своїм сином Глібом, аби той провів трохи часу разом з її командою. У учасників було завдання: пригледіти за хлопцем, доки мами немає поруч. Спочатку все йшло добре. Та коли компанія потрапила у розважальний центр, чоловікам якось стало не до підлітка. Вона так захопилися грою у "машинки", що геть забули про сина Ірини Білик.

Коли ж Білик подзвонила, аби перевірити, чи все гаразд, виявилося, що її Гліб десь зник, а учасники хору не можуть його знайти.

Через поведінку своїх підопічних зірковий тренер дуже засмутилася. І, напевно, відбулася дуже серйозна розмова. Бо вже під час ефіру її хлопців наче підмінили - вони творили на сцені справжні дива.

Навіть Михайло Турецький, котрий на перших ефірах критикував виступи хору Ірини Білик, цього разу просто сипав компліментами.

І вперше у "Битві хорів" найвищі оцінки від суддів - 30 балів - отримав хор Гаріка Кричевського, який влаштував на сцені справжнє театральне шоу.

Вже наступної неділі, 29 грудня, відбудеться півфінал "Битви хорів". За вихід у фінал будуть змагатися чотири команди - хор Ірини Білик, хор Гаріка Кричевського, хор Злати Огневич та хор Руслани.

Нагадаємо, вокальне шоу "Битва хорів" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".

Оцінки суддів у 7 випуску:

хор Ірини Білик, м. Севастополь (пісня Forever Young) - 30 балів

хор Гаріка Кричевського, м. Одеса (пісня "Я начал жизнь в трущобах городских") - 30 балів

хор Руслани, м. Львів (пісня Only Time) - 29 балів

хор Злати Огневич, м. Донецьк (пісня "Есть только миг") - 27 балів

хор Алессандро Сафіни, м. Дніпропетровськ (пісня "Земля в иллюминаторе") - 27 балів