Богдан Ступка у програмі tkachenko.ua: На сцені у мене тиск 240 на 140

Богдан Ступка у програмі tkachenko.ua: "На сцені у мене тиск 240 на 140"

11 липня гостем програми tkachenko.ua буде Богдан Сільвестрович Ступка

Поділитися:

11 липня гостем програми tkachenko.ua буде Богдан Сільвестрович Ступка. Легендарний український актор театру та кіно, народний артист СРСР, колишній міністр культури і мистецтв. Олександр Ткаченко зустрівся з Богданом Ступкою у театрі імені І.Франка.

Богдан Сільвестрович уже 33 роки працює у театрі Франка, хвилюється перед кожним виходом на сцену та переживає кожну роль так, що артеріальний тиск у нього підвищується до кризової відмітки. "Був такий експеримент – одразу після вистави мені міряли тиск, він був 240 на 140. Лікарі не могли повірити у це", - розповів актор. "Але після спектаклю роль з себе треба "зривати" - можна занадто сильно із нею зжитися та загубити себе".

Театр Франка Богдан Ступка називає своїм домом – навіть коли він не грає сам, все одно приходить на спектаклі та спостерігає за публікою. "Коли скучно – вони починають грати в свої мобільні", - розповідає актор.

Богдан Ступка також розповів Олександру Ткаченко, що добре ставиться до акторських романів, показав свій кабінет та гримерки, поділився думками про майбутні ролі. Відверта розмова Олександра Ткаченко з Богданом Сільвестровичем Ступкою – 11 липня о 23.05 на каналі "1+1".