Брія Блессінг мріє про дует із наставником Святославом Вакарчуком

Брія Блессінг мріє про дует із наставником Святославом Вакарчуком

завдяки покійному другові учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" по-особливому сприймає творчість "Океану Ельзи"

Поділитися:

Під час онлайн-конференції на сайті "1+1" учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" Брія Блессінг розповіла прихильникам про свої музичні вподобання. Зокрема американська українка зізналася, що обожнює творчість "Океану Ельзи" й  мріє про дует з власним наставником.

"Без сумнівів хотіла би виконати пісню зі Святославом. Побачимо, чи колись це станеться. Я вже давно люблю його унікальний, хриплий, класний голос!", - розповіла учасниця.

Брія згадала, що з музикою "океанівців" її познайомив покійний друг. Саме тому вона сприймає її так близько до серця.

"Десь 15 років тому у мене був друг Паша…  Хоча ні, він навіть не другом був, радше – братом.  Усі, мабуть, мають такі стосунки, коли людина нерідна, але відчувається, що вона такою є. Ми з Пашою були дуже близькими. Саме він подарував мені перший альбом "Океану Ельзи".  І відтоді я почала слухати їхню музику. На жаль, Паші вже немає не замлі… І це, напевно, одна з причин, чому я по-особливому сприймаю творчість Святослава. Його пісні й так гарні, унікальні й геніальні, але через Пашу музика "Океану Ельзи" для мене стала надзвичайно дорогою", - зізналася Брія.

Як виявилося, не тільки Блессінг, але і її прихильники дуже сподіваються, що дует наставника й підопічної таки відбудеться.

Дивіться онлайн-конференцію з учасницею тут: