Брія Блессінг розповіла про ідеального обранця й дружбу на проекті

Брія Блессінг розповіла про ідеального обранця й дружбу на проекті

Підопічна Святослава Вакарчука потоваришувала зі своїм суперником

Поділитися:

Учора під час онлайн-конференції на сайті "1+1" учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" Брія Блессінг прочинила завісу в своє особисте життя. Американська українка зізналася, що її серце вільне й розповіла, про обранця своєї мрії.

"Головне, щоб він усім серцем любив Бога й любив людей. Адже любов це не тільки відчуття, а й дії. Хочеться, щоби мій хлопець був здатним на вчинки. Зараз моє серце вільне. Кохання – це чудесна річ, тому іноді варто почекати на ту людину, яка створена саме для тебе", - вважає Брія.

Підопічна Вакарчука запевняє, що не знайшла другої половини на проекті, однак не приховує, що перебуває в теплих стосунках зі своїм суперником Ігорем Грохоцьким.

"Під час першої зустрічі у нас обох було таке відчуття, що ми вже давно знайомі. Ми одразу стали близькими, майже рідними. І хоча ми живемо в різних містах: він у Києві, а я - у Львові, ми часто спілкуємося в соцмережах і телефоном. Він дуже відкрита й дуже щира людина і я його дуже люблю. Він прекрасний!" - із розповіла Брія про свого нового друга.

Про співпрацю Блессінг із наставником, незвичне захоплення американської українки й багато іншого дізнавайтеся тут: