Буров намагається зблизитися з Поліною

Буров намагається зблизитися з Поліною

Одного разу, Поліну помічає господар ринку Буров. Не бачачи ні в чому перешкод, Буров приходить в будинок героїні і намагається оволодіти дівчиною...

Поділитися:

Понеділок, 22 квітня

На 1+1 розпочинається новий серіал "Королева бандитів". Це життєва мелодрама, про долю молодої дівчини, яка жертвує своїм щастям і коханням заради близьких і рідних їй людей. Що з цього вийде, дивіться в новому серіалі "Королева бандитів" по буднях на 1+1.

1 серія

Поліна Поліванова, красива і чиста сільська дівчина, чекає з армії свого нареченого Сергія. Її сім'я - мати Тамара і вітчим Папа Льоша - небагата, але в ній панує любов і спокій.

Одного разу, на біду Поліни, її помічає господар ринку і незаперечний в селі кримінальний авторитет Буров. Не бачачи ні в чому перешкод, Буров приходить в будинок героїні і намагається оволодіти дівчиною. З цього моменту спокій залишає родину Поліванових …

2 серія

Буров робить другу спробу зблизитися з Поліною "по-доброму" і відправляє до неї свого підручного Василя з подарунками та вибаченнями, проте знов отримує від дівчини відмову. Незабаром йому надається випадок відігратися за ображене самолюбство: Буров змушує Папу Льошу принижуватися і прилюдно відмовляє йому в грошах.

 Поліна з останніх сил намагається добути кошти на операцію: вона починає торгувати рибою на вокзалі. Але, дізнавшись про це, Буров швидко перекриває дівчині кисень: її заарештовують і віднімають весь заробіток.

Нові серії "Королеви бандитів" дивіться по буднях о 20:15 на 1+1