Cеріал "Цікава Варвара": Акторка Олена Яковлєва стала бабусею

Cеріал "Цікава Варвара": Акторка Олена Яковлєва стала бабусею

Сьогодні на "1+1" стартує добрий, смішний та іронічний серіал "Допитлива Варвара"

Поділитися:

Сьогодні на "1+1" стартує добрий, смішний та іронічний серіал "Цікава Варвара", головну роль у якому зіграла неперевешена Олена Яковлєва. Відома акторка втілила на екрані молоду бабусю, яка не тільки допомагає виховувати онуків, а й охоче розслідує злочини.

"Коли прочитала сценарій, одразу стало зрозуміло: і за сюжетом усе цікаво, і роль абсолютно відрізняється від того, що я грала раніше", - розповіла Яковлева виданню vokrug.tv.

Олена давно мріяла зіграти комедійного персонажа, тому навіть взялася за розроблення характеру своєї героїні.

"Образ Варвари був прописаний у сценарії слабко, і ми вигадували його з Оленою самі, - згадує режисер Олександр Кирієнко. – Передивилися безліч фотографій із інших фільмів – і пішли від зворотнього! Ми хотіли, щоб Варвара не була схожою на жоден персонаж, який Яковлева уже грала. Ну а щодо гриму, зачісок і костюмів, то це вже розроблювали з художниками. Думаю, у такому стилі Яковлева не була ніде. Це не Каменська – ми дотримувалися англійського стилю. За взірець узяли Маргарет Тетчер і її класичні сукні".

Окрім того, режисер запевняє: Яковлєва вразить глядачів неймовірною жіночністю, адже Варвара – насамперед бабуся і мама.

"Ми побачимо навіть романтичні стосунки головної героїні з колишнім викладачем школи розвідки В'язміним. Викривати злочинців її підштовхує природня допитливість і небайдужість, вона не може пройти повз чуже лихо. Варвара допомагає допомагає розслідувати "сусідські справи", особливо страшних злочинів у нас немає", - зізнався Олександр Кирієнко.

Дивіться серіал "Цікава Варвара" з понеділка по четвер о 23:00 на "1+1".