Чи попрощається Тіна Кароль з колишнім учителем Юрієм Ковальчуком?

Чи попрощається Тіна Кароль з колишнім учителем Юрієм Ковальчуком?

а крок до фіналу і учасникам, і тренерам все складніше стримувати емоції

Поділитися:

17 травня на "1+1" відбудеться останній раунд двобоїв 5-го сезону "Голосу країни". За підсумками вокальних нокаутів ми дізнається імена всіх 16 учасників, які потраплять до прямих ефірів проекту.

За крок до фіналу і учасникам, і тренерам все складніше стримувати емоції. Скандал між Потапом і Феліксом Шиндером (Морозовим) розгориться просто на сцені: тренера виведе з себе надмірно самовпевнена поведінка хлопця, а "голос Одеси" не залишиться в боргу і відповість зірковому продюсеру у характерній манері. Однак на цьому справа не закінчиться, і конфлікт перейде в площину непростих взаємин Потапа і Святослава Вакарчука, наставника Фелікса.

Харизматичний поп-рокер Євген Толочний вже не вперше суперечить своєму тренеру Олександру Пономарьову і не погоджується з вибором музичного матеріалу. Як його позиція позначитьсяна результатах вокальних нокаутів та з ким Олександр поставить Женю в один ринг - дізнаємося вже цієї неділі.

Молодий вчитель англійської мови Андрій Лучанко з команди Вакарчука присвятить свій виступ мамі, яку не бачив уже 7 років. Вона живе і працює в Лондоні, і участь сина в "Голосі країни" була її заповітною мрією. Андрій прагне добитися успіху в музиці, щоб мамі, найдорожчій для нього людині, більше не довелося їздити по заробітках, і вона б змогла повернутися на рідну землю.

Чи не пошкодує Тіна Кароль про те, що "вкрала" у Святослава Вакарчука Сергія Папушу і невже їй доведеться попрощатися з Юрієм Ковальчуком, в минулому її вчителем і партнером по сцені? Дивіться 17 травня в 21:00 на каналі "1+1".

Нагадаємо, що за правилами вокального шоу "Голос країни", за підсумками фінального випуску вокальних нокаутів у командах зіркових тренерів залишиться половина виконавців - 16 кращих голосів Украіни, які продовжать боротьбу у трьох прямих ефірах: чвертьфіналі, півфіналі та суперфіналі шоу.

"Голос країни-5" в ефірі каналу "1+1" – щонеділі о 21:00. На головній сцені країни в битві за унікальні голоси зійшлися чотири титани українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. Ведуча шоу - Ольга Фреймут. 

Новини по темі