"Чистоnews" від Володимира Зеленського та Валерія Жидкова на 1+1!

"Чистоnews" від Володимира Зеленського та Валерія Жидкова на 1+1!

Із 31 березня на каналі 1+1 одразу після ТСН стартує програма добрих новин "Чистоnews". Цей проект команди "Квартал 95" добре відомий глядачам програми "Вечірній Київ".

Поділитися:

З 31 березня на каналі 1+1 одразу після ТСН стартує програма добрих новин "Чистоnews". Цей проект команди "Квартал 95" добре відомий глядачам програми "Вечірній Київ". Раніше він був однією з рубрик цього проекту, а тепер став окремим шоу. Із понеділка по четвер о 20:45 на глядачів чекає зустріч із ведучими "Чистоnews" Володимиром Зеленським та Валерієм Жидковим, які у властивій їм манері коментуватимуть найактуальніші події дня.

Новини бувають добрі, а бувають погані. А новина, з якої посміялася вся країна, автоматично стає доброю. Програма "Чистоnews" - це тільки добрі та веселі новини. "Квартал 95" пропонує свій іронічний погляд на найактуальніші події дня. Ведучі Володимир Зеленський і Валерій Жидков представляють найкращі новини у власній інтерпретації: курйози з життя політиків, акторів, музикантів.

"Щодня відбувається багато подій. Ми, як люди з почуттям гумору, на них одразу ж реагуємо. Але не завжди є можливість цю реакцію винести на суд глядачів. Тому і з'явилася рубрика "Чистоnews" - щоб свіжі новини у веселому вигляді показувати нашим глядачам, - розповідає ведучий проекту Валерій Жидков. - Ми не вигадуємо новин. Ми читаємо, що відбувається, і просто трошки переставляємо слова. Може, десь трохи згущаємо фарби, десь розбавляємо. Як кажуть, у кожному жарті є частка правди. Тому і в кожній нашій новини є частка тієї новини, на підставі якої вона була придумана".

Тільки в "Чистоnews" можна почути хороші звістки про політику та економіку, винятково веселі й цікаві повідомлення про спорт та шоу-бізнес.

"Ми хочемо, щоб люди трохи інакше глянули на новини і разом з нами знайшли в них щось позитивне. Наша прагнення – щоб люди позитивніше дивилися на те, що відбувається навколо нас", - каже Валерій.

Дивіться "Чистоnews" з понеділка по четвер о 20:45 на каналі 1+1!