Чоловік Руслани Писанки майстерно відбиває її від журналістів - ТСН. Особливе

Чоловік Руслани Писанки майстерно відбиває її від журналістів - ТСН. Особливе

Бізнесмен Ігор Ісаков вже два роки бавить акторку компліментами, а вона його - смачними стравами.

Поділитися:

Учасниця шоу "Вишка" актриса Руслана Писанка розповіла про своє родинне життя. Бізнесмен Ігор Ісаков вже два роки бавить її компліментами, а вона його - смачними стравами, повідомляє "ТСН. Особливе".

"Ну, взагалі я вдома ходжу в тапочках, іноді без, коли тепла підлога, - розповідає про себе у побуті Руслана Писанка. - Звичайно, я вдома щось готую смачненьке. Не вірю і ніколи не повірю, що готувати борщ потрібно на підборах у вечірній сукні і з зачіскою. Ні, звичайно ж волосся завжди прибирається, каблучки знімаються і т. д."

Усі дієти Руслани Писанки, якій за тиждень виповниться 48, у минулому. Актриса не приховує - поїсти вона любить, і вага її не бентежить. Бо коханий любить її такою, яка вона є.

"100 грам туди, 100 грам сюди, яка різниця? Я дуже хотіла сісти на дієту, але не виходить, тому я себе нічим не обмежую. Недавно з сиру і груш зробила смачний пиріг, спробувала його, і нічого страшного", - говорить актриса.

В її родині - ані ревнощів, ані сварок. Бізнесмен Ігор Ісаков до публічності зіркової дружини звик. Він супроводжує її на всіх заходах і боронить від зайвої уваги.

"В якийсь момент, коли він бачить, що я втомилася, може до людей підійти, і сказати: "Товариші, розходимося, у Руслани закінчився робочий день", - тішиться вона.

Руслана Писанка не виключає - колись їх може стати троє. Але запевняє: якщо наважиться народити, преса про це дізнається в останню чергу:

"Мені здається, що цей процес дуже інтимний. Я завжди болісно сприймаю сюжети про те, що люди демонструють: ось тут я народжую, ось тут я знімаю пологи, тут показую дітей... І якщо ми з чоловіком щось вирішимо, то я постараюся зробити так, щоб телебачення і преса про це не дізналися".

Нагадаємо, у суботу 12 жовтня на каналі 1+1 стартує екстремальне шоу "Вишка", у якому зірки в прямому ефірі будуть змагатися в стрибках у воду. Тож нині Руслана Писанка активно тренується у басейні.