Чому агент забороняв Камбербетчу називати своє прізвище?

Чому агент забороняв Камбербетчу називати своє прізвище?

Сучасне покоління акторів існує в світі, де талановитий новачок може опинитися у фільмі Скорсезе у головній ролі.

Поділитися:

Сучасне покоління акторів існує в світі, де талановитий новачок може опинитися у фільмі Скорсезе у головній ролі.

"Тобі більше не потрібно роками щось доводити і повільно дертися вгору, зупиняючись на кожному щаблі, - так, як це робили актори попереднього покоління: Бен Кінгслі, Хелен Міррен або Ентоні Хопкінс. Зараз все інакше: раз - і ти нагорі, - коментує власний акторський шлях "Шерлок" Бенедикт Камбербетч. - Але я не впевнений, що це добре".

Його перший агент вважав, що не варто представлятися Камбербетчем. Нібито, це прізвище відлякує. Після півроку невдач, він розірвав з ним контракт і змінив агента. Новий відразу запитав: "А чому ти ніколи не представляєшся як Камбербетч? Це ж привертає до тебе увагу". Зараз його ім'я та прізвище знає весь світ: "Пам'ятаю, як при нашій першій зустрічі співачка Мадонна сказала: "Бенедикт - це таке дивне ім'я". А я кажу: "Так, це дуже дивне ім'я, Мадонно".

У 2004 році Камбербетч зіграв Стівена Хогінга у однойменному фільмі, але по-справжньому популярним став після виходу серіалу "Шерлок". Глядачі "1+1" зможуть побачити його вже у понеділок  о 23:10. Як зізнається актор на сторінках "Esquire", він насправді ніколи не збирався будувати свою кар'єру навколо образу асексуального інтелектуала-соціопата.

"Найкращою новиною після виходу першого сезону "Шерлока" для мене стало стрімке збільшення книжкових продажів. Так, я змусив людей згадати про сера Артура Конан Дойла!", - кокетує актор.

Після Шерлоку був дракон Смаут у "Хобіті", Хан у "Стартреку", скандальний Джуліан Ассанж у "П'ятій владі" та Франкенштейн у театрі разом з ще одним Шерлоком - Джонні Лі Міллером. Та британський "трансформер" не планує зупинятися: "Чим далі ти здатний піти від себе та своїх звичок, тим більшого ти зможеш досягти. Все найцікавіше у світі - поза межами твого особистого комфорту".

Читайте також: "Шерлок" Бенедикт Камбербетч уперше стане батьком