Чому роль Феріхе отримала саме Хазал Кая?

Чому роль Феріхе отримала саме Хазал Кая?

З 26 січня на "1+1" прем'єра турецького серіалу "Сила кохання Феріхи". Головна героїня історії Феріха, роль якої виконує Хазал Кая, виросла в бідній сім'ї. Cвою роль дів

Поділитися:

З 26 січня на "1+1" прем'єра турецького серіалу "Сила кохання Феріхи". Головна героїня історії Феріха, роль якої виконує Хазал Кая, виросла в бідній сім'ї. Її батьки - прислуга в багатому домі. Дівчинка змалку спостерігає, як живуть заможні господарі будинку, і мріє вирватися з бідності. Прагнучи кращого життя, Феріха вступає до престижного Стамбульського університету, де навчається "золота молодь". Дівчина планує здобути гарну освіту і зробити кар'єру. Роль Феріхе Хазал Кая отримала не випадково. Долі дівчат схожі.


ОБДАРОВАНА ДИТИНА
Зараз Хазал Кая - відома в Туреччині кіноактриса, але так було не завжди. Вона народилася 1 жовтня 1990 року в місті Ґазіантепе. Талант до творчості проявлявся у неї з самого дитинства. Чим вона тільки не захоплювалася, коли була дитиною: балет, скрипка, танці. Але її головною мрією завжди була робота в кіно.

ШЛЯХ ДО МЕТИ
Навчалася вона в спеціальній італійській школі, яка знаходилася в Стамбулі. Однак смілива дівчина, не забувши про свою мрію опинитися на великій сцені, зважилася на сміливий вчинок - вона записалася до школи відомого в Стамбулі театру Айла Алґан. Саме цей крок визначив майбутню долю Каї.

Свою першу роль актриса отримала у 2006 році у віці 16 років. Це була невелика роль у відомому турецькому драматичному серіалі "Сила. Повернення додому", який глядачі вже бачили на "1+1". Далі були ще дві роботи в турецьких міні-серіалах, але всі ці появи на екранах носили епізодичний характер. Вони не принесли дівчині визнання, та вона не втрачала надії.

СЛАВА ТА ВИЗНАННЯ
Режисер Хілаль Сарал запросила молоду актрису на зйомки серіалу "Заборонене кохання". Роль Ніхаль Зіяґлі в цьому серіалі зробила її однією з найбільш упізнаваних актрис Туреччини. Дівчина опинилася під пильною увагою провідних режисерів країни. Тільки за 2011 рік вона зіграла в трьох художніх фільмах і в одному серіалі. Серед них - "Сила кохання Феріхе", який глядачі "1+1" зможуть побачити вже у понеділок. Сьогодні популярність молодої актриси росте не щодня, а буквально щогодини.