Чи розверне Варя Кошова тренерські крісла на Голос. Діти-5

Голос. Діти-5: Чи під силу Варі Кошовій розвернути тренерські крісла вдруге

А також кого Надя Дорофєєва та Позитив запросять виступити на своєму концерті.

Поділитися:

У третій день «сліпих прослуховувань» на проекті Голос. Діти-5 на телеканалі 1+1 вільних місць у командах тренерів залишиться ще менше, а талановитих вокалістів, які очікуюватимуть на свій вихід на сцену, буде все ще багато. Тож зіркові наставники стануть ретельніше обирати учасників у свої команди, а відмови будуть даватися їм все важче.

Один із найскладніших днів вибору наосліп розпочнеться з приємного сюрпризу: до Джамали на знімальний майданчик вперше прийде її маленький син Емір-Рахман і зробить співачці довгоочікуваний подарунок.

Перед зйомками малюк навіть встиг посидіти у маминому зірковому кріслі та побувати за лаштунками головної вокальної сцени країни.

"Вперше Емір-Рахман був на зйомках Голосу країни, коли йому було два тижні. Тоді  якраз знімали фінальний випуск сезону. А сьогодні він прийшов підтримати мене на Голос. Діти", - написала у блозі Джамала.

Уже цієї неділі телеглядачів також чекає повернення на головну сцену країни одинадцятирічної Варі Кошової.

Дівчинка вже брала участь у третьому сезоні проекту та потрапила до команди Потапа. Юна вокалістка дійшла до етапу «бої» на якому разом із Євою та Талією співала пісню Ірини Білик Маленькая девочка. Однак за рішенням їхнього зіркового тренера в проекті продовжила участь Таля.

Варя Кошова тоді на всю країну пообіцяла: «Я буду рвати і метати, щоб ще один раз повернутися на цей проект».

Юна вокалістка готувалася два з половиною року, щоб знову повернутися на шоу.

Я хочу довести, що можу пройти далі, що я не така слабачка, - говорить Варя.

У третій день «сліпих прослуховувань» боротися за своє місце на проекті буде й восьмирічна Єсенія Селезньова з родини музикантів.

Через те, що тато дівчинки постійно на роботі, а вона бачить його лише по телевізору, Єсенія мріє співати на великій сцені, адже тоді тато буде поруч. На сцені Голос. Діти Єсенія заспіває відому пісню Тіни Кароль у незвичайній інтерпретації.

Потрапити на проект мріє і дванадцятирічний Микита Ачкасов з Києва. Незважаючи на юний вік, хлопчикові доводиться відстоювати свою велику мрію.

Мені подобається співати і робити людей гарними, - говорить Микита.

Юний вокаліст вже створює складні зачіски та робить професійний макіяж, через що часто конфліктує з однокласниками.

Для «сліпих прослуховувань» вокаліст обрав ліричну композицію Can you feel the love tonight, яку виконували зіркові тренери у перший день відбору.

А дев'ятирічний Давид Красілюк з Миколаєва для «сліпих прослуховувань» обрав складну пісню Calefornia dreaming.

Через проблеми зі здоров'ям Давида у школі називають «кришталевим хлопчиком», що дуже його засмучує. І коли стає зовсім сумно, юний вокаліст знаходить радість у музиці.

Хлопчик прийшов на проект, щоб довести всім, що у кожної дитини є талант, а якщо чогось дуже захотіти, то можна досягти будь-яких висот.

Виступити на великій сцені прийшла і чотирнадцятирічна Надія Верховська.

Дівчинка з раннього дитинства співає разом із бабусею в ансамблі Досвідкі. Музичний колектив виступає здебільшого в сільських клубах і виконує народні пісні. А на «сліпих прослуховуваннях» дівчинка кине собі справжній виклик і заспіває сучасну композицію з репертуару Емі Вайнгауз.

А чи зможуть ці та інші учасники розгорнути тренерські крісла та пройти далі - телеглядачі дізнаються о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Дует Джамали з учасником Голосу. Діти зворушує до сліз (відео)