Чому Надя Дорофєєва плаче щоразу, коли бачить переможця «Голосу. Діти-5»

Надя Дорофєєва плаче щоразу, коли бачить Олександра Зазарашвілі | Голос. Діти-5 | 1+1
Фото: 1plus1.ua

Особливий зв'язок між вихованцем та наставницею.

Поділитися:

Учора, 7 липня, на телеканалі 1+1 відбувся грандіозний суперфінал вокального шоу «Голос. Діти-5». Перемогу здобув юний талант із Грузії – Олександр Зазарашвілі з команди Время и Стекло.

«Ми дуже щасливі, що Саша обрав нашу команду на сліпих прослуховуваннях. Він не тільки неймовірно технічний вокаліст, а й дуже хороший, щирий хлопчик», – поділилися емоціями його наставники.

Зараз він справжній артист і готовий йти далі, — переконані Дорофєєва і Позитив.

«Моя найзаповітніша мрія – стати світовою зіркою. І «Голос. Діти» – перший справжній крок у моїй кар’єрі співака», – зізнався Саша за лаштунками проекту.

Я думаю, що це – одна з найбільших сцен на моєму шляху до слави.

Ми зустрілись із цим суперпотужним вокалістом за лічені хвилини до його виходу на сцену. Хлопець просто випромінював впевненість і святковий настрій. І річ навіть не у сліпучо-білому сценічному вбранні Олександра, а в його харизмі.

Опиши роботу зі своїми тренерами.

Вони неймовірні артисти. І не менш неймовірні люди. Мені важко якось їх описати – вони просто фантастичні. Надя і Позитив поставились до мене з любов’ю – і це неможливо переоцінити.

А що це за зворушлива історія зі сльозами? Чому ви плачете щоразу, коли зустрічаєтеся з Надею?

Надя – надзвичайно емоційна людина. На неї якось особливо діє мій спів (усміхається). Я бачу її реакцію, і відчуваю те ж саме, що й вона. І тоді вже я сам не можу стримати сліз. Просто така щира реакція наставниці торкає моє серце.

На проекті «Голос. Діти» звучало чимало хвалебних слів у твій бік. А критиці від наставників було місце?

Спочатку вони завжди звертали увагу на те, що їм у мені подобається, а вже потім – на помилки. Надя і Позитив детально пояснювали, що і як я маю виправити, і ми разом працювали над зауваженням.

У мене є один приклад. Коли я співаю, то через сильні емоцій увесь час заплющую очі. Наставники пояснили, що чудово розуміють мій стан під час виступу, і чому мені складно контролювати свої дії на сцені. Але я співаю для людей, і тому повинен дивитись їм в очі. Тепер я ні на мить не забуваю про цю важливу настанову.

Розкажи про свою родину.

У мене дуже велика родина – мама, тато, який зараз тут мене підтримує, рідна сестра. І ще у нашій сім’ї четверо прийомних дітей. Ми взяли їх до себе, щоб вони мали шанс на краще життя. Не те щоб наша родина була заможна і все у нашому житті було чудово. Просто ми щасливі поділитися тим, що у нас є.

Це дуже мудро і зворушливо…

Так. Ми завжди намагаємося порозумітись і навчитись чомусь одне в одного. Наше сімейне правило – щиро говорити про все. Моя родина дуже добра і привітна – таке ставлення до життя для нас чудово працює.

У кінці інтерв’ю Саша не зміг стримати емоції та попросив передати привіт Україні, що так привітно його зустріла.

Я дякую українцям! Ви вразили мене своєю добротою і щирістю. Дякую за вашу підтримку, люблю вас!

Також зазначимо, що у студії «Сніданку з 1+1» Олександр Зазарашвілі та тренери-тріумфатори Надя Дорофєєва і Позитив поділилися своїми емоціями від фіналу. Подробиці у відео:

Читай більше новин про суперфінал «Голосу.Діти-5»:

1. Виступ переможця «Голосу. Діти-5» розчулив тренерів до сліз

2. Запальна Netta відірвала тренерів від крісел на «Голосі. Діти-5»

3. Найкращі виступи суперфіналістів «Голосу. Діти-5», які увійдуть в історію проекту