Чому від Руслана Сенічкіна втекла його колега Людмила Барбір

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Новий сезон ранкового шоу Сніданок з 1+1 не обійшовся без осіннього переполоху.

Поділитися:

Сніданок з 1+1 разом з Мариною Леончук, Русланом Сенічкіним та Валентиною Хамайко зібрав родини на своїх осінніх посиденьках на фестивалі Family DayМарина Леончук та Руслан Сенічкін відкривають новий сезон «Сніданок з 1+1» на родинному фестивалі. Ведуча Марина Леончук пообіцяла, що осінь з командою Сніданок з 1+1 буде кольоровою та постійно дивуватиме глядачів.

Дійсно, з ведучими ранкового шоу сумувати не доведеться, адже в новому сезоні не обійшлося без переполоху. «Фантастична четвірка» ведучих ранкового шоу розпалася. Так від народного кулінара Руслана Сенічкіна втекла колега по знімальному майданчику Людмила Барбір.

Думаєте легко? Ні, серце краялося. Ревную, – жартівливо, тримаючись за серце, заявив Сенічкін.

Руслан Сенічкін зізнався, що завжди мріяв побачити свою колегу не у вичурному вбранні, а у фартуху і за плитою. Вже незабаром глядачі телеканалу 1+1 дізнаються, хто стане щасливим колегою Людмили Барбір та розділить з нею кухню.

Валентина Хамайко також здивувала своїх прихильників. Професійний кухар, прекрасна матір та успішна ведуча вирішила незабаром написати свій кулінарний путівник до світу солодкого. Разом з тим Валентина Хамайко та її колега Олександр Попов збираються рятувати від осінньої хандри веселощами, корисними порадами, імпровізацією та експериментами.

Я буду заморожувати, підпалювати підривати. Що мені заманеться, те я і буду робити, – захоплено поділився постійний експерт Сніданок. Вихідний, біохімік Гліб Репіч.

З такими ведучими та гостями вам не доведеться нудьгувати. Тож дивіться передачі Сніданок з 1+1 та Сніданок. Вихідний і починайте осінні ранки весело та яскраво разом з телеканалом 1+1.

Новини по темі