Чому Вікторія Бекхем боялася залишатися з чоловіком наодинці

Чому Вікторія Бекхем боялася за стосунки зі своїм чоловіком | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Бездоганні лише на перший погляд?

Поділитися:

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем добре знає  коли твоєму шлюбу 20 років, усе тільки починається. У липні подружжя відсвяткувало річницю своїх стосунків, однак, як виявилося, і на цьому етапі закоханим усе ще є про що потурбуватися.

Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю для іноземного видання Telegraph, у якому розповіла, з якими труднощами їй та її чоловіку Девіду Бекхему довелося зіштовхнутися. Як зазначила Вікторія, вона боялася, що трапиться з їхнім шлюбом, коли діти залишать батьківський дім:

«Я сказала Девіду: «Про що ми будемо розмовляти, коли залишимося вдвох?». У результаті – ми весь час сміємося та спілкуємося не лише про дітей чи роботу. Він вміє мене відволікти. Але яке ж це полегшення – знати, що в нас усе буде добре, навіть коли всі діти покинуть домівку».

Фото: instagram/davidbeckham

Дизайнерка також розповіла, як виховує своїх дітей: «Ми суворі батьки. Хочемо виховувати їх так, як це було з нами. У дітей мають бути манери, межі. Ти приводиш їх у світ і зобов'язаний захищати. У моїх дітей є привілеї, хороше життя. Я хочу оберігати їх від усього, що відбувається зовні».

Судячи зі світлин, які пара публікує на своїх сторінках в Instagram, час і сімейні клопоти роблять їхнє кохання лише міцнішим.

Як Вікторія та Девід відсвяткували 20-ту річницю подружнього життя – дізнайся у відео:

Читай також інші матеріали про Бекхемів:

1. Вікторія та Девід Бекхеми зачарували стильним couple look

2. 20 років разом: Солодкі фото Вікторії та Девіда Бекхемів

3. Син Бекхема розійшовся з дівчиною — і вже позує з двома іншими (фото) 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі