"Давай, до побачення ;)" ... або яким дівчатам не світять відносини з українськими хлопцями

"Давай, до побачення ;)" ... або яким дівчатам не світять відносини з українськими хлопцями

В опитуванні взяли участь близько 200 хлопців, що заповнили анкети для участі в шоу "Давай, до побачення ;)" на каналі "1+1". Практично половина з них - жителі столиці, які втратили надію знайти свою половинку в мегаполісі.&lt

Поділитися:

В опитуванні взяли участь близько 200 хлопців, що заповнили анкети для участі в шоу "Давай, до побачення ;)" на каналі "1+1". Практично половина з них - жителі столиці, які втратили надію знайти свою половинку в мегаполісі.

Затвердження "чоловіки люблять очима" в черговий раз підтверджено - 79% опитаних не будуть зустрічатися з некрасивою дівчиною, 63% - з повною, 59% - з тією, у якої геть відсутнє почуття смаку. До речі, недостатню, з точки зору деяких чоловіків, зовнішню привабливість, може компенсувати високий добробут дівчини (26% хлопців готові зустрічатися з такою обраницею).

Сім з десяти респондентів не проти зустрічатися з жінкою, яка буде вище їх зростом. Швидше за все, на підсвідомому рівні хлопці мріють про дівчину з модельною зовнішністю. Ну і, звичайно ж, вік супутниці українських чоловіків хвилює менше - половина хлопців готові зустрічатися з дівчатами, які старші їх на 10 і більше років. Нагадаємо, що серед дівчат любительками молоденьких є всього 10%.

Більше половини чоловіків не проти повторних відносин, наприклад, з колишньою дружиною. Не особливо прискіпливі хлопці і до сексуального досвіду дівчат, з якими планують будувати відносини. Так, 68% заявляють, що будуть зустрічатися з жінками, у яких було багато сексуальних партнерів. Чули б це наші бабусі, що твердили, що до шлюбу "ні-ні". Ну і природно, самолюбство більшості опитаних (87%) буде тішити той факт, що вони можуть стати "першим чоловіком" для своєї коханої. Дівчата, нагадаємо, дотримуються інших переконань - лише 56% готові зустрічатися з незайманим і 60% з тим, в чиєму житті було багато сексуальних партнерок. Природно, багато чоловіків схильні перебільшувати, а дівчата - приховувати. Можливо, справжні переваги учасників шоу проявляться вже в цей четвер о 20:15 на "1 +1".

Нагадаємо, "Давай, до побачення ;)" - це шоу знайомств, в якому має значення лише перше враження учасників один про одного. У грі беруть участь 30 незаміжніх дівчат і 1 хлопець. Перше слово за дамами. Кожна з них оцінює те, що бачить і чує про хлопця і голосує "так" чи "ні", демонструючи таким чином своє бажання продовжити знайомство. Остаточний же вибір - за чоловіком. У наступній грі глядачі зможуть дізнатися, як пройшло побачення новоспеченої пари і не обдурило чи молодих людей перше враження один про одного.