Діана Арбєніна та Олександр Пономарьов будуть тренерами другого сезону "Голосу країни"

Діана Арбєніна та Олександр Пономарьов будуть тренерами другого сезону "Голосу країни"

Тренер-переможець вокального шоу "Голос країни" на каналі 1+1 - Діана Арбєніна - працюватиме у другому сезоні проекту.

Поділитися:

Тренер-переможець вокального шоу "Голос країни" - Діана Арбєніна - працюватиме у другому сезоні проекту. Також на одному з тренерських крісел ми побачимо Олександра Пономарьова. Таким чином, відомі імена трьох зоряних тренерів найочікуванішого шоу - Валерія, Діана Абєніна та Олександр Пономарьов зовсім скоро почнуть набирати нові команди вокалістів.

Діана Арбєніна, команда якої перемогла у першому сезоні шоу, відзначила, що вона "прикипіла до нової форми енергообміну", тому залишається з "Голосом країни".

Олександр Пономарьов рішуче налаштований перемогти у другому сезоні.

- Я вже знаю всі нюанси шоу, розумію формат, у мене є досвід першого сезону. Тому я збираюся привести до перемоги учасника своєї нової команди.

Ім'я четвертого зоряного тренера буде названо в найближчі дні.

Нагадаємо, вокальне шоу "Голос країни" на каналі 11 складається з декількох етапів. Після першого кастингу, яке проводить Костянтин Меладзе, 156 обраних ним вокалістів потрапляють на так звані "сліпі прослуховування". Тут вони виступають перед четвіркою зіркових тренерів. Особливість шоу в тому, що тренери сидять до вокаліста спиною, і чують тільки його вокал, не маючи можливості піддатися харизмі або артистичному майстерності. Якщо вокал вражає тренера, він повертається обличчям до сцени, таким чином, вибираючи артиста в свою команду.

Головний приз проекту - контракт з найбільшою рекординговою компанією в світі Universal Music.

Перший етап кастингів другого сезону грандіозного вокального шоу "Голос країни" завершено. Найближчим буде названа дата ефіру шоу.

Більше інформації на сайті http://goloskrainy.tv, а також у всіх соціальних мережах:
VKontakte - http://vkontakte.ru/goloskrainy
Facebook - http://facebook.com/goloskrainy
Twitter - http://twitter.com/goloskrainy
YouTube - http://youtube.com/goloskrainy