Дітей для Чадова й Зеленського шукали в соціальних мережах!

Дітей для Чадова й Зеленського шукали в соціальних мережах!

Із понеділка по четвер о 21:00 глядачі спостерігають за веселими пригодами непересічних татусів Артема, Ігоря та Сауни

Поділитися:

Уже другий тиждень на каналі "1+1" йде серіал "Кохання у великому місті". Із понеділка по четвер о 21:00 глядачі спостерігають за веселими пригодами непересічних татусів Артема, Ігоря та Сауни, які так хотіли, щоб їхні діти подорослішали, що Святий Валентин виконав їхнє бажання, і замість 5-річних діточок таткам довелося наглядати за  17-річними підлітками.

"З одного боку, хотілося взяти хлопців, схожих на своїх батьків, з іншого, це мали бути діти з правильним темпераментом для виписаних образів. Варіантів у підсумку лишилося небагато, але я дуже задоволений результатом", - розповідає режисер серіалу Марюс Вайсберг.

Найбільше схожі на кіношних "батьків" актори, що грають великого і маленького сина Артема та Каті (Чадова і Брежнєвої). 24-річному Олександрові Петрову, що грає 17-річного Артема-молодшого, ще в інституті всі казали, що в нього багато спільного з Олексієм Чадовим.

- Мені в "ГІТІСі" однокурсники часто казали, що я і зовні, і за поведінкою нагадую Льошу Чадова, - розповідає Петров. - Я ці слова сприймав не дуже добре: "Я не Чадов, я інший! Навіщо мене взагалі з кимсь порівнювати?" І от через кілька років схожість помітив директор з кастингу серіалу "Кохання у великому місті" й запросив мене на роль, чому я невимовно радий.

А маленький Ваня Шмаков, який грає 5-річного сина Каті та Артема, схожий водночас і на Брежнєву, і на Чадова. До речі, Ваня і Олексій дуже здружилися в реальному житті. Вони разом ходили в кафе, каталися на каруселі, розповідали один одному про фільми, в яких знімалися раніше. "Він схожий на мене в дитинстві, - розповідає Олексій Чадов, - такий же активний і допитливий".

Зате кіношний син Володимира Зеленського на нього виявився зовсім не схожим! "Микита любить побігати, погаласувати, а я в його віці був дуже спокійним: на півдня мене посади куди-небудь - просиджу на одному місці", - каже Володимир Зеленський.

Дивіться серіал "Кохання у великому місті" з понеділка по четвер о 21:00 на каналі "1+1"!

 

Новини по темі