Діти зірок 1+1 зліпили героїв нового мультфільму

Діти зірок 1+1 зліпили героїв нового мультфільму

"Великий пекарський турнір" розпочався з дитячого переполоху.

Поділитися:

У неділю 18 серпня на 1+1 стартує найдобріше кулінарне шоу України "Великий пекарський турнір". Однак ще до початку шоу в ефірі кулінарні баталії розпочали київські дітлахи.

1+1 влаштував для малят свято, на якому вони ліпили з тіста героїв майбутнього мультфільму. До творчого процесу приєдналися діти ведучих 1+1 - маленькі принцеси Анатолія Анатоліча Аліса та Марічки Падалко Катя, син Марини Леончук Гордій і навіть похресниця Соломії Вітвіцької Маруся.

За умовами розваги, діти мали зліпити на вибір одного з чотирьох героїв - казкове чудовисько, його подругу, дракона і сердечко.

"Увага, шановні батьки! - ледь встиг зупинити веселий натовп, що так і рвався до творчості, ведучий Юрій Горбунов. - Тісто кольорове, але його не можна їсти. Воно як пластилін".

Фігурки, які зліпили діти, зовсім скоро оцінять дизайнери 1+1. І найкреативніші стануть героями нового мультика.

Нагадаємо, "Великий пекарський турнір" стартує на 1+1 у неділю 18 серпня. Початок - о 20:15.

Це кулінарне реаліті, якого ще не бачила Україна. У проекті змагаються 12 учасників, які не є професійними кулінарами. Випічка - це улюблена справа, що робить їх по-справжньому щасливими. Переможець "Великого пекарського турніру" отримає сертифікат на навчання у найпрестижнішій школі кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu London.

Тим часом в Інтернеті триває конкурс для глядачів, переможець якого отримає особливий подарунок від суддів "Великого пекарського турніру.