Дівчинка з янгольським голосом розвернула три зіркові крісла (відео)

Учасниця «Голос. Діти 3» розвернула до себе всіх тренерів силою свого голосу.

Поділитися:

Учасниця «Голос. Діти 3» прийшла на шоу, щоб здійснити мрію покійної мамиНеземний голос та життєва історія 14-річної дівчинки розчулили всіх тренерів дитячого талант-шоу «Голос. Діти 3». Еліна Іващенко прийшла на «сліпі прослуховування» вокального конкурсу для того, щоб здійснити мрію своєї покійної мами.

Еліна впевнена, що голос їй дістався від мами, яка у свій час також дуже любила співати. Багато років дівчинка мріяла потрапити на «Голос. Діти» і нарешті збагнула, що прийшов час спробувати свої сили.

Незважаючи на те, що дівчина співає вже 11 років, вона надзвичайно хвилювалася перед виступом. Та все ж Еліні вдалося опанувати себе та виступити на всі 100%.

Коли я вийшла на сцену і побачила три крісла, я зрозуміла, що це моя мрія, а мрії боятися не треба.

Виступ Еліни Іващенко настільки вразив зіркових тренерів, що змусив їх боротися за рішення приєднатися до команди. Своєю наставницею власниця янгольського голосу обрала Тіну Кароль, адже їй дуже подобаються ліричні композиції у виконанні співачки.

Мені було дуже складно зробити вибір. Ти стоїш перед зірками, які досягли неймовірних успіхів в українському шоу-бізнесі. Я не очікувала, що до мене повернуться всі три тренери.

За лаштунками шоу Еліну Іващенко прийшли підтримати її найдорожчі люди – 79-річні дідусь і бабуся, які є її опікунами. Стареньких так розчулила перемога онуки, що вони не могли стримати сліз.

Дивіться, які молоді співаки потрапили до команди Тіни Кароль після четвертого дня сліпих прослуховувань.

Дивіться «Голос. Діти 3» – четвертий випуск від 23.10.2016 онлайн.