Дивіться онлайн "ТСН. Особливе" за 5.09.2013

Дивіться онлайн "ТСН. Особливе" за 5.09.2013

Одкровення подруги Артема Мілевського, розлучення нардепа Куніцина, нова "ВІА ГРа" та багато іншого - у випуску "ТСН. Особливе" за 5 вересня.

Поділитися:

"ТСН.Особливе" з Соломією Вітвіцькою дивіться онлайн на сайті 1+1.

Одкровення подруги Артема Мілевського, розлучення нардепа Куніцина, нова "ВІА ГРа" та багато іншого - у випуску "ТСН. Особливе" за 5 вересня.

Юрію Шатунову виповнюється 40 років

Соліст "Ласкового мая", який вперше вийшов на сцену 27 років тому, досі співає "Белые розы", але майже не спілкується з тим, хто дав йому путівку на сцену. Творець усіх шлягерів найскандальнішого гурту 80-х - Сергій Кузнєцов - нині живе в російському Оренбурзі. У нього в гостях побували особливі кореспонденти.

Дивіться відео

 

Колишня феміністка Анна Дєда розповіла про свій шлях до щасливого домашнього життя

Колись войовнича феміністка, тепер - щаслива наречена. Виявляється, що таке можливе. Анна Дєда  була активісткою жіночого руху Femen, брала участь у найнебезпечніших акціях протесту і раптом зрозуміла -  глобальні революції не важливі, коли в серці нема кохання. Про свій шлях до щасливого домашнього життя колишня жінка-воїн ексклюзивно розповіла "ТСН. Особливе".

Дивіться відео

 

Кореспонденти "ТСН. Особливе" підгледіли, як створюється нова "ВІА Гра"

Пристрасть, сльози, любов, розчарування. Усе це - в шоу "Хочу у ВІА Гру". Воно стартує на каналі 1+1 вже цієї п'ятниці. Але особливі кореспонденти підгледіли, як створюється нове найсексуальніше тріо країни.

Дивіться відео

 

Особливе інтерв'ю з подругою Артема Мілевського

Сьогодні останній день футболіста Артема Мілевського  в якості гравця Київського "Динамо". А вже завтра він може покинути Україну. Його нібито чекають в місті Газіантеп. Там він буде підкорювати турецьку футбольну суперлігу у місцевій команді "Газіантепспор". В Києві залишаються його майже рідні люди. Особливим кореспондентам вдалось поспілкуватись з найкращою подругою Артема - директором нічного клубу, де Артем проводив більше часу ніж на футбольному полі…

Дивіться відео

 

Гучне ДТП в центрі столиці, де "Мазератті" протаранила маршрутку

Винуватцем ДТП в центрі столиці, в якому "Мазератті" по зустрічній смузі врізалася в маршрутку, був друг Потапа, майбутня зірка кіно і син заможного  бізнесмена. 23-річний Давид Меліков, за нашими даними, лише за останні три роки мав 8 протоколів за перевищення швидкості, а два роки тому за пияцтво за кермом у нього не відібрали водійське посвідчення, а лише оштрафували на дві з половиною тисячі гривень.

Дивіться відео

 

Найкрасивішою українкою стала 21-річна студентка з Вінниці

В Києві обрали найкрасивішу українку, яка представить країну на конкурсі "Міс Всесвіт". Нею стала 21-річна студентка з Вінниці Ольга Стороженко. Цього року серед членів журі була не лише власниця конкурсу Олександра Ніколаєнко, яка вперше після других пологів відвідала батьківщину разом із своїм чоловіком мільйонером Філом Раффіном. Також до журі запросили відомого італійського актора Мікеле Плачидо, відомого глядачам за серіалом "Спрут", і першу ракетку України Олександра Долгополова.

Дивіться відео

 

У найбільшого українського кінофестивалю "Молодість" - нова статуетка

Фігурка - та сама, але зроблена не з бронзи, як раніше, а зі срібла, позолоти та діамантів. Сидить "скіфський олень" на підставці з зеленого мармуру. "Молодість" цього року відбудеться з 19 по 27 жовтня. Відкриє кінофорум стрічка польського режисера Анджея Вайди про Леха Валенсу. Саме сьогодні цю стрічку презентують на Венеційському кінофестивалі.

Дивіться відео

 

"Міс Україна 2013" не поділила ложе з росіянкою

Українсько-російська війна за територію! Дівчат поселили в один номер у готелі на Балі, де за три тижні відбудеться конкурс "Міс Світу". Ельміра Абдразакова зайняла велике двометрове ліжко, а нашій Ганні Заячківській дісталося маленьке. Проте українка не скаржиться. Каже, 12-годинний переліт подолала добре. І вже активно готується до змагань. Займається фітнесом, танцями, бере участь у фотосесіях…

Дивіться відео

 

Товариша Саахова поховали заживо

Скандал на російському телебаченні: ведучий першого каналу Юрій Ніколаєв в ефірі однієї з програм запропонував гостям хвилиною мовчання вшанувати акторів, які пішли з життя. Під сумну музику на екрані почали з'являтися фрагменти виступів Андрія Миронова, Любові Поліщук, Семена Фаради, і - Володимира Етуша. 90-річний актор та його родина були шоковані…

Дивіться відео

 

Нові одкровення від ікони моди - Карла Лагерфельда

Дизайнер знову приголомшив усіх, з'явившись на відкритті свого магазину в Мюнхені, а на закритій вечірці презентував документальний фільм про себе, який вийде на європейські екрани цієї суботи. Щоранку, розповів модельєр, він малює в ательє, по обіді відвідує покази в різних будинках високої моди або проводить час у фотостудії і лягає не раніше третьої ночі.

Дивіться відео

 

"ТСН. Особливе" розкриє таємниці скандального розлучення сім'ї Куніциних

В пресі з'явилася інформація про скандальне розлучення Куніциних. Екс-дружина екс-прем'єра Криму, а нині нардепа Сергія Куніцина називає депутата "деревом, злодієм і педофілом"… Подробиці цієї справи дивіться далі в сюжеті.

Дивіться відео

Також дивіться Випуск ТСН. Особливе за 4 вересня