Аби тиждень видався солодким, почніть його з печива! :) Ведуча ТСН Лідія Таран, яка брала участь у зйомках зіркового епізоду "Великого пекарського турніру", поділилася улюбленим рецептом.

"Моя улюблена випічка - це звичайне пісочне печиво, яке ми з донькою робимо і зверху коричкою присипаємо. Робимо різні формочки - ялиночки, звіряток різних, це такий виховний момент", - відкрила домашній секрет Лідія.

Нагадаємо, "Великий пекарський турнір" - найдобріше кулінарне шоу країни. У ньому 12 учасників-непрофесіоналів будуть змагатися за звання найкращого пекаря і на очах у всієї країни змінювати своє життя. До старту "Великого пекарського турніру" в ефірі 1+1 залишилися лічені дні.

Пісочне печиво. Рецепт

Інгредієнти: 2 стакани борошна, 4 ст. ложки цукру, 2 яєчних жовтка, 200 г вершкового масла, ванілін, кориця.

Приготування: Яєчні жовтки розвтріть з цукром, потім додайте розм'якшене масло, ванілін, борошно, добре вимісіть тісто і розкачайте до тонкого шару. За допомогою формочок для печива виріжте .

Печиво укладіть на сухе деко і випікайте в духовці 12-15 хвилин при 200° С.

Готове печиво посипте корицею.