Дмитро Комаров відповів "тролям" в Інтернеті

Дмитро Комаров відповів "тролям" в Інтернеті

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров влаштував холодний душ для інтернет-тролів.

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров влаштував холодний душ для інтернет-тролів. На своїй сторінці у Facebook він розказав, хто насправді зображений на фото, яке використовується в Інтернеті для брехливої пропаганди.

У мережі Facebook розповсюджується фото, на якому темношкірі люди тримають прапори України та ЄС. Знімок супроводжує підпис: "Ну, якщо мамбіла – плем'я канібалів із Західної Африки підтримує Україну у важкі часи, то кияни можуть спати спокійно".

Побачивши фото, Дмитро Комаров не втримався від коментаря. Адже він одразу впізнав тих, хто зображений на знімку – це ніякі не канібали, а представники відомого африканського племені масаї.

"Фото класне, позитивне і патріотичне. Ось тільки опис - маячня. Брехня з розрахунком на тих, для кого всі темношкірі на одне обличчя. Це ніякі не мамбіла, і ніякі не канібали, і вже тим більше не з Західної Африки. Це масаї, кочове плем'я зі Східної Африки, населяють савани Кенії і Танзанії", - написав Дмитро.

І після цього порадив тому, хто розповсюджує фото, вивчати матчастину і не обманювати людей.

"Не ганьбіться, - додав ведучий. - Масаї - привіт і респект :)"

Нагадаємо, разом з племенем масаї Дмитро Комаров провів чимало часу під час зйомок африканського сезону "Світу навиворіт".

Нині в ефірі 1+1 триває показ індонезійського сезону. Дивіться "Світ навиворіт" щонеділі зранку на каналі 1+1 або онлайн на сайті 1+1.