Дмитро Комаров: Де відсвяткувати Новий рік з колегами та не втратити роботу

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров: Де відсвяткувати Новий рік з колегами та не втратити роботу

Напередодні довгоочікуваних свят ведучий Світу навиворіт розповів 1plus1.ua, як зробити свою зиму незабутньою. 

Поділитися:

 

Сезон новорічних корпоративів у розпалі. Напередодні довгоочікуваних свят ведучий "Світу навиворіт" розповів 1plus1.ua, як зробити свою зиму незабутньою. Сьогодні Дмитро Комаров допоможе керівникам великих компаній влаштувати ефективний тімбілдінг  під час подорожі, а робітникам не втрати після нього свою посаду

Подорож разом із коллегами  - це, передусім, пригоди. У мене є знайомі топ-менеджери , які таким чином випробовують колектив, адже людина під час подорожі розкривається. Так її можна пізнати без прикрас. Тим, хто керівну посаду ще не займає, раджу слідкувати за собою. Можливо, вас після такого виїзду можуть і звільнити. Я сам брав участь у експедиціях, складних гірських сходженнях, коли керівник брав із собою підлеглих. Людям потрібно топити сніг, ставити палатки. Хтось починає скиглити, а деякі просто проявлять  себе як відверто не командні гравці. Це може здаватися жорстоким, але насправді такі виїзди дуже ефективні.

Разом із колегами раджу кататися на лижах. В Україні є для цього усі умови. Люди, які підкорювали Говерлу влітку, знають, що для здорової людини це прогулянковий маршрут.  Але Говерла взимку – це навіть небезпечно для життя. Дуже легко загубитися.  Якщо хтось хоче провести Новий рік екстремально, знайдіть собі досвідченого гіда. Відчуєте себе героєм фільму "Еверест", не виїжджаючи з країни та дізнаєтесь багато нового про своїх колег. 

ТОП найкращих місць для активного зимового відпочинку від ведучого "Світу навиворіт" читайте на 1plus1.ua вже незабаром.

Новини по темі