Дмитро Комаров під час онлайн-конференції дав поради мандрівникам-початківцям

Дмитро Комаров під час онлайн-конференції дав поради мандрівникам-початківцям

Дмитро Комаров взяв участь у інтернет-конференції мандрівників

Поділитися:

Нещодавно ведучий "Світ навиворіт" Дмитро Комаров взяв участь в зимовій, Другій Міжнародній інтернет-конференції мандрівників "Живи яскраво - подорожуй легко". Разом з іншими відомими мандрівниками, він поділився своїм золотим досвідом мандрівок, а також відповідав на різноманітні питання глядачів з усього світу.

Підчас спілкування Комаров розповів мандрівникам-початківцям, що підштовхнуло його вивертати на навиворіт увесь світ, і показувати це мільйонам глядачів.

"Мої подорожі починалися з України. Я прийшов у подорожі через журналістику, - сказав Комаров. Перші поїздки по Україні і за кордон розпочалися з робочих відряджень".

Саме під час них Дмитро зрозумів, що йому дуже подобається кататися по світу.

"В один прекрасний день мене в якійсь з газет скоротили. Нам виплатили зарплату відразу на 3 чи 4 місяці, достатньо вражаючу суму. Наперекір здоровому глузду я відмовився від пропозицій, які мені поступали, і вирішив поїхати в Непал з квитком в один кінець, подивлюся на Еверест. З цього почалися мої самостійні подорожі. А далі я вже зрозумів, що без цього жити не можу", - згадує він.

Спочатку Дмитро розповідає, що привозив з поїздок фоторепортажі і свої дорожні нариси, але згодом зрозумів, що цього замало і почав робити сюжети. Так народилася і програма "Світ навиворіт".

Енергійно, з блиском в очах і численними емоціями Дмитро Комаров згадував свою першу поїздку в Непал, незабутній схід сонця над Еверестом, пошук іще незвіданого в Тадж-Махал, дивовижний світ В'єтнаму, Африки, Індії і Шрі-Ланки. Знайомство з первісними племенами в Новій Гвінеї, а також як він святкував Новий рік в Кенії, пригощаючи місцевих аборигенів українським олів'є. Крім того Дмитро розповів, чому він не погодився знімати сезон програм про Китай, і чого варто очікувати від відпочинку на Балі.

Відповідаючи на численні запитання прихильників, ведучий "Світ навиворіт" розповів, як краще спланувати свій маршрут, вирушаючи в подорож, що варто відвідати в тій чи іншій країні, як правильно обрати гіда, щоб не бути обманутим, та які небезпеки на вас чекають на екзотичних курортах, як себе вберегти від них.

Розповідаючи надзвичайні історії, які траплялися з ним в тому чи іншому куточку світу, Дмитро Комаров зізнався, що мріє підкорити вершину Евересту, а от на Північний полюс категорично їхати відмовляється. Каже що там дуже холодно, тому йому приємніше вивчати сонячні куточки нашої планети.

Нещодавно Дмитро Комаров повернувся з Нової Гвінеї. Що йому вдалося там побачити, ви зможете дізнатися уже зовсім скоро у новому сезоні програми "Світ навиворіт" на 1+1.