Дмитро Комаров показав, чим займався у В'єтнамі

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров показав, чим займався у В'єтнамі

У новому сезоні програми Світ навиворіт Дмитро Комаров покаже свої пригоди у В'єтнамі. Презентація сезону відбулася в середу, 13 лютого, у київському кінотеатрі Оскар

Поділитися:

У новому сезоні програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров покаже свої пригоди у В'єтнамі. Презентація сезону відбулася в середу, 13 лютого, у київському кінотеатрі "Оскар". 

Побачити першими, чим займався відчайдушний Комаров в екзотичному В'єтнамі, прийшли багато телезірок - Анатолій Анатоліч, Лідія Таран, Руслан Сенічкін; шеф-редактор "Сніданку з 1+1" Юлія Жмакіна, співачка Наталія Гордієнко та багато інших. Усі вони охоче ділилися враженнями.

"Коли Діма запросив мене на прем'єру, я з величезним задоволенням прийшов і знову ж таки отримав таке задоволення, ніби подивився гостросюжетний блокбастер, - захоплюється Анатолій Анатоліч. - Абсолютно кіношна програма і в мене відчуття таке, щоб я б ходив сюди один раз на тиждень і із задоволенням в кінотеатрі з попкорном дивився на Комарова і ще на всі 15 епізодів. Це виходить, що чотири місяці мені було б куди ходити в кіно щотижня".

Анатолій Анатоліч зізнався, що його дружина обожнює програму "Світ навиворіт" і, що це одна з небагатьох програм, окрім "Голосу країни", яку вона взагалі дивиться.

"Мінімум команди, яка це все знімала і максимум екшену – це за рахунок того, що у людини стільки енергії! Він бере харизматичністю своєю, нестримною допитливістю і найголовніше – бажанням ризикувати", − говорить Руслан Сенічкін

Окрім перегляду фільма, усі гості також брали участь у розіграші подарунків, які Дмитро спеціально привіз із В'єтнаму - місцевий чай, орнаментовані чохли для мобільних телефонів, годинник недовготривалого використання тощо.

Оскільки Комаров ще й знаний фотограф, то без фотовиставки не обійшлося - зал прикрашали чудові фото, присвячені подорожі до В'єтнаму. Наприкінці презентації кожен бажаючий міг зняти собі з мотузочки те фото, яке сподобалося найбільше. Дмитро Комаров залюбки підписував фото всім охочим.

Дивіться новий сезон програми "Світ навиворіт" щосуботи об 11:00 на каналі 1+1.

Новини по темі