Дмитро Комаров потрапив за грати

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров потрапив за грати

Чотири місяці в експедиції. Команда програми "Світ навиворіт" повернулася до України, побувавши в Мексиці, Болівії та на Кубі.

Поділитися:

Чотири місяці в експедиції. Команда програми "Світ навиворіт" повернулася до України, побувавши в Мексиці, Болівії та на Кубі.

Цікаво, що саме на Острові свободи вперше за історію програми її ведучий Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв цю свободу втратили, потрапивши під арешт. Знімальну групу депортували та їм знову вдалося в'їхати до країни.

"Тепер я знаю, що таке зовнішнє спостереження, допити та обшуки", - розповідає ведучий "Світ навиворіт". - Ми працювали у режимі спецоперації". 

Працювати на Кубі без супроводу - зась, та знімальна група "Світ навиворіт" не здається без бою. Їх не змусити ходити туристичними стежками. Новий сезон програми знімали правдами та неправдами.

"Існує дві Куби, - розповідає Дмитро Комаров. Перша Куба, Cuba Libre, - це рай для туристів. А друга – зовсім не вільна. Це навіть не Радянський Союз. На вас чекають дві або дві з половиною серії правди, яку ви більше не побачите не на одному каналі"

Перед відльотом додому хлопці навіть відео видалили, щоб їх пропустили на митниці. Зараз вони його відновлюють.

Читайте більше: Комаров у Мексиці випадково зустрів Вакарчука

Мексика ж зустріла команду гарними краєвидами, приязними людьми і такими дивними для українця традиціями як Свято смерті, коли весь народ згадує своїх померлих танцями та піснями.

"Вони просто говорять, що смерть – це частина життя, і на всіх нас вона чекає. Ми сміїмося над нею і разом з нею".

Болівія, за словами Дмитро Комарова, це вже зовсім інший світ. Тут людські черепи тримають на удачу.

І, звичайно, у всіх пригодах команду супроводжує український прапор. Завдяки подіям на Донбасі про Україну знаю весь світ, і у Болівії її підтримують.

Вже 29 березня на глядачів "1+1" чекають вареники зі смаженими кониками, кадри з центра порятунку диких тварин й останні представники племені майя.  Детальніше дивіться у сюжеті "Сніданку з 1+1".

Читайте більше: Замість олів'є та шампанського ведучого "Світ навиворіт" чекав екстрим

Новини по темі