Дмитро Комаров розкрив подробиці нової експедиції (ВІДЕО)

Дмитро Комаров розкрив подробиці нової експедиції (ВІДЕО)

Команда екстремального тревел-шоу Світ навиворіт не залишить білих плям на своїй мапі. 

Поділитися:

 

Команда екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт" не залишить білих плям на своїй мапі.

Підготовка до нового сезону "Світу навиоріт" вже у розпалі. Цього разу мандрівник Дмитро Комаров і його незмінний напарник і оператор Олександр Дмитрієв вирушать у пошуках захоплюючих пригод до найбільш високогірної країни - Непалу.

Дмитро відкрив частину своїх планів та зізнався, що головною метою експедиції є Еверест - найвища вершина Землі. Мандрівники розсекретили приблизний маршрут своєї експедиції, який включає найбільш знакові пам'ятки країни. Після перельоту в столицю Непалу Катманду, команда "Світу навиворіт" підніметься до базового табору г.Еверест, потім побуває в королівстві Верхній Мустанг, відвідає місто Покхара та вирушить до джунглів Читван.

"Наш мінімум - це Еверест і закрите гірське королівство Мустанг, на відвідування якого видається всього  900 дозволів на рік для чужоземців. Ми теж отримали такий дозвіл.  До цього королівства потрібно йти 10 днів пішки. Там свої закони і порядки. У Покхарі нам цікаві українські пілоти, які створили там свій авіаклуб. Ми покажемо Гімалаї з висоти пташиного польоту", - ділиться Дмитро.

У соціальних мережах "Сніданку з 1+1" команда "Світу навиворіт" розіграє серед телеглядачів три календарі з автографом ведучого проекту і фотографіями Непалу, особисто зробленими Дмитром Комаровим під час його першої експедиції до цієї далекої країни.

Нагадаємо, вперше до базового табору Евересту екстремал Дмитро Комарова піднявся восени 2007 року. Результатом експедиції став ексклюзивний фоторепортаж, кращі кадри з якого були представлені на фотовиставці "Непал: рік 2064".

Дивовижні, видовищні і часто ризиковані пригоди команди "Світу навиворіт" телеглядачі зможуть побачити на телеканалі "1+1".

"Світ навиворіт" - захоплююче екстрім-тревел-шоу, в якому мандрівник Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв прокладають маршрути в місцях, які не знайдеш в туристичних путівниках. Гори, джунглі, дикі племена і тварини - ніщо не налякає згуртовану команду "Світу навиворіт". Проект про те, яким неймовірним буває життя.

Новини по темі