Дмитро Комаров розповів, як перевозить сало через кордон

Ведучий програми «Світ навиворіт» розповів про секретні прийоми на митниці.

Поділитися:

Зірковим гостем гумористичного шоу «ЧистоNews» став ведучий популярного тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров.

Екстремал провів чотири місяці в Гімалаях. Половину часу Дмитро був змушений ночувати у наметі і зігріватися за допомогою грілки з теплою водою. На що ведучі гумористичного шоу ласкаво запросили Комарова поспати на диванчику прямо під час зйомок.

Дмитро Комаров також приніс на програму дуже цінний сувенір.

Ці окуляри 1953 року мені подарували родичі чоловіка, який був у першій експедиції на Еверест. Був би в мене сертифікат, я б став мільярдером.

Дмитро Комаров розповів, що з подорожей любить привозити щось справжнє. Шматочок гори, наприклад. А от коли вирушає в експедицію завжди везе з собою українську їжу.

В моєму багажі завжди є 5-10 кілограмів сала. Його дуже складно провезти через кордон. Тому я його запаковую у плівку і використовую парфуми, щоб собаки не відчули запах.

Дмитро Комаров «підсадив» місцеве населення на сало. Ведучий за долар орендував прилавок на ринку і продавав там віночки, вишиванки, шаровари, ковбасу, хліб і навіть сало. Шерпам, до речі, українське сало прийшлося дуже до смаку.

Чи піднявся Дмитро Комаров на Еверест та які цікаві моменти трапилися з ведучим під час експедиції, дивіться щочетверга о 22:00 на телеканалі 1+1 у програмі «Світ навиворіт».