Дмитро Комаров спробує розгадати таємницю снігової людини

Світ навиворіт. Україна

Ведучий 1+1 проведе власне розслідування і спробує з'ясувати, чи дійсно скальп єті належить легендарному створінню.

Поділитися:

Сьогодні у восьмому випуску екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт», що вийде на 1+1 о 22:00, Дмитро КомаровДмитро Комаров здійснив мрію дітей, чиї батьки загинули на Евересті спробує розкрити загадку «снігової людини».

Цікаво, що саме в Непалі в одному з важкодоступних гірських монастирів зберігається єдиний у світі скальп єті. Команда «Світ навиворіт» проведе своє розслідування і спробує з'ясувати, чи дійсно скальп належить легендарному створінню.

На що піде Дмитро Комаров заради розгадки таємниці, яку зберігають місцеві жителі вже більше 500 років, дивіться сьогодні о 22.00 на 1+1.

Крім того, телеведучий зустрінеться з рідними легенди Гімалаїв – Норгея Тенцинга – одного з двох першопрохідців Евересту, який прославив свій нечисленний народ шерпів на весь світ.

Яку жертву приніс легендарний альпініст Евересту, якою був людиною, чому не знав свого справжнього імені та інші подробиці життя Норгея Тенцинга Дмитро КомаровДмитро Комаров став багатодітним батьком розповість в сьогоднішньому випуску програми.

Нагадаємо, що команда екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» на 1+1 продовжує робити несподівані відкриття у найвисокогірнішій країні світу – Непалі. Піднімаючись все вище в Гімалаї, телеведучий Дмитро Комаров та оператор Олександр Шилов торкаються таємниць, які зберігають ці гори, і намагаються краще зрозуміти уклад життя місцевого населення.

Щочетверга о 22:00 телеглядачі 1+1 занурюються в світ захоплюючих пригод в екзотичних країнах разом з командою програми «Світ навиворіт», яка у складі лише двох чоловік відкриває найвіддаленіші і найважкодоступніші куточки планети. 

Нагадаємо, що  нещодавно сестра Комарова стала експертом проекту «Поверніть мені красу».

Новини по темі