Дмитро Комаров відмовився від Інтернету та мобільного телефону

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров відмовився від Інтернету та мобільного телефону

Де знаходиться це село, знають дуже небагато людей. 

Поділитися:

Мандрівник-екстремал, ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров відмовився від телебачення, мобільного телефону, Інтернету та автомобіля. Він зробив це, потрапивши в Мексиці до села менонітів – людей, які добровільно відцуралися від досягнень цивілізації.

Чому Діма вирішив приєднатися до громади, дивіться в новій серії "Світу навиворіт" у неділю, 14 червня, на каналі "1+1". Початок – о 11:00.

Де знаходиться це село, знають дуже небагато людей. Громада боїться чужинців, і Комаров насилу розшукав її. Тут його прийняла родина мера, і, що найдивніше, пригощали гостя українським борщем!

"Однією з умов отримання дозволу на зйомку було нерозголошення місця, де заховане село. Ці меноніти найбільше бояться, що про їхній закритий світ дізнаються туристи", - написав Діма на своїй сторінці у Facebook.

Також у новому випуску – як Комаров став фанатом смертельних трюків з величезними биками. Це чаррерія, головна розвага жителів Гвадалахари, і мексиканські ковбої розкрили Дімі секрети свого екстремального мистецтва.

Нагадаємо, новий шостий сезон тревел-шоу "Світ навиворіт" присвячений відразу двом країнам Латинської Америки – Мексиці та Кубі. Подорож ними стала найнебезпечнішою за всю історію проекту.

"Світ навиворіт" – тревел-шоу про країни, у які не заведено їздити з туристичними путівками. Знімальна група проекту – лише дві людини: мандрівник-екстремал Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв.

Новини по темі