Дмитро Комаров з'ясував, що змушує жінок перетворюватися на вампірш (ВІДЕО)

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров з'ясував, що змушує жінок перетворюватися на вампірш (ВІДЕО)

У Мексиці особливе ставлення до смерті. 

Поділитися:

У Мексиці особливе ставлення до смерті. Місцеві сміються над нею та сприймають її як невід'ємну частину життя, якої не минути .

Черепи. Картинки з зображенням дівчат, які плачуть кровавими сльозами. Цей будинок – відображення її внутрішнього світу. Вона – жінка-вампір.

У 17 років Марія Хосе вийшла заміж і народила чотирьох дітей, але сімейне життя перетворився на пекло, коли чоловік почав жорстоко бити дружину на очах у дітей. Вихід був тільки один – розлучення. Жінка розпочала нове життя та змінилася не тільки внутрішньо, але і зовні. 

"Вампіром мене назвали журналісти. Я не ображаюся на це прізвисько, хоча до вампірів я не маю ніякого відношення. Насправді я утілюю традиційний для Мексики образ жінки-ягуара. За мексиканською традицією ягуар це символ воїна. Мій чоловік мене бив, тому я перетворилася на воїна, щоб дати відсіч", - зізнається Марія Хосе.

Як до її екстремальної зовнішності ставиться новий чоловік вампірші та з чого складається звичайний день жінки-воїна, дивіться у новому випуску "Світу навиворіт".

Новини по темі