Дмитро Комаров зізнався, які типажі жінок йому не подобаються

Дмитро Комаров зізнався, які типажі жінок йому не подобаються

Невтомний мандрівник Дмитро Комаров захоплено розповідає таємниці загадкових країн, однак власні секрети не розголошує.

Поділитися:

Невтомний мандрівник і ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров захоплено розповідає таємниці загадкових країн, однак власні секрети не розголошує. Під час відеозустрічі на сайті "1+1" Дмитро так і не відповів прихильникам, чи знайшов другу половинку. Натомість поділився враженнями від зовнішності іноземок і зізнався, що найгарнішими вважає саме наших жінок.

"Красивих дівчат дуже багато, але я завжди казав і справді так вважаю, що найвродливіші – українки. Азіатки і африканки – не мій типаж… Є неймовірно вродливі в'єтнамки, хмерки...  Існує стереотип, що тайки – дуже красиві, тому туди всі чоловіки їдуть у відпустку (сміється). Але я би не сказав… Надто вони вже низенькі. А "красиві" там, як правило, добре й дорого перероблені трансвестити (сміється). Є такі, яких справді майже не відрізниш", - сказав Комаров.

Окрім того, Дмитро зізнався, що не з тих, хто ганяється за бездоганністю зовнішності чи характеру. Принаймні, на прохання описати ідеальну дівчину відповів: "А такі бувають? Як на мене, у кожного є свої тарганчики і маленькі недоліки".

Більше дізнавайтеся у відео: